Απόστολος Γκλέτσος: «Παλιό το κόλπο και βαρετό...» - Τα ''καυστικά'' σχόλια στον Πέτρο Τατσόπουλο

Οργισμένος ο ηθοποιός

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Απόστολος Γκλέτσος: «Παλιό το κόλπο και βαρετό...» - Τα ''καυστικά'' σχόλια στον Πέτρο Τατσόπουλο

Τις πολύ προκλητικές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με τη νέα σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος, σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός ξέσπασε μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2 εναντίον του συγγραφέα χρησιμοποιώντας κάποια αρκετά ''καυστικά'' σχόλια.

Η ανάρτηση ''καρφί'' του Απόστολου Γκλέτσου στον Πέτρο Τατσόπουλο

«κάποιος που κατά τα λεγόμενα του, έχει έρθει σε ερωτική επαφή με τη μισή Αθήνα, ειρωνεύεται μια τηλεοπτική σειρά, που λατρεύει το κοινό…..παλιό το κόλπο…..και βαρετό…», έγραψε στην ανάρτησή του ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ από κάτω σχολίασε ξεχωριστά: «Τατσόπουλος.........Παισιος».

Και ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε τις δηλώσεις του Τατσόπουλου

Τις προκλητικές δηλώσεις του Πέτρου Τσατόπουλου σχολίασε ο Σταμάτης Γονίδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2, σχετικά με τον Άγιο Παίσιο και την μεταφορά του στην ελληνική τηλεόραση, με απόλυτη επιτυχία, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής που αρκετά συχνά αναφέρεται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στα δρώμενα και την επικαιρότητα, θέλησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις του συγγραφέα που θεωρεί ότι η σειρά αποτελεί ένα ακόμα πρότζεκτ για την καθαρή αποβλάκωση του κοινού.

«Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει. Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο. Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό.

Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου Παΐσιου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο. Το να μην μιλάς καλά [για κάποιον] δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή?

Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.
Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδηξε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση. Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο.
Σταμάτης»

H ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη για τον Πέτρο Τατσόπουλο.