Σούσουρο στο Mega με την σειρά Άγιος Παΐσιος - Έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά

Ποιος να το περίμενε κάτι τέτοιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στο Mega με την σειρά Άγιος Παΐσιος - Έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά

Η "χρυσή κότα" μόλις βρέθηκε στο Mega κι έχει το όνομα "Άγιος Παΐσιος". Η νέα σειρά του σταθμού έκανε πρεμιέρα πριν από μια εβδομάδα και το βράδυ της Πέμπτης 17/2 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο που κατάφερε να απογειώσει το κανάλι στην ζώνη του!

Ότι είναι ο Σασμός για τον ALPHA φαίνεται πως είναι και ο Άγιος Παΐσιος για το Mega! Τα ποσοστά που σημειώθηκαν στα μηχανάκια της AGB ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά!

Επιτυχία ο Άγιος Παΐσιος

Συγκεκριμένα η σειρά κατάφερε να κάνει το απίστευτο 30,0% (23-32,8-36,5-33-24,5-11) κάνοντας το κοινό την ώρα που προβαλλόταν να παραμιλάει στο twitter (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια).

Prime time

  • ANT1: Ράδιο Αρβύλα 19.5
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 3.5
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 10.5
  • ALPHA: Σασμός 27,5
  • Mega: Η γη της Ελιάς 15,7
  • ALPHA: Η μέρα της βάπτισης 10,1
  • STAR: MasterChef 16.9
  • OPEN: Πεθερικά της συμφοράς 3,9
  • ΣΚΑΙ: Τζακ Ραιαν 5,7
  • MEGA: Άγιος Παϊσιος 30,0

"Δέχτηκα το ρόλο στον Άγιο Παϊσιο γιατί....."

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Σμαράγδα Σμυρναίου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που δεν συνηθίζει να μιλά στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, υποδύεται τη γιαγιά του «Αγίου Παϊσίου» στην ιστορική βιογραφική σειρά MEGA.

Η σειρά ξεκίνησε και έχει ήδη καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με τη Σμαράδγα Σμυρναίου να παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό, με την μοναδική ερμηνεία της, που συγκινεί κάθε λεπτό του έργου.

«Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε εκπομπές στην τηλεόραση. Είναι πολλά χρόνια που απέχω αλλά τώρα είναι λόγω της σειράς. Τελευταία φορά που έκανα σίριαλ ήταν καθημερινό στο MEGA, η “Απαγορευμένη Αγάπη”.

Είχα κάνει τη συμφωνία να μην έχω καθημερινά γυρίσματα και με “εκμεταλλεύονταν” στο έπακρο αφού έβγαζα σε ένα 10ωρο όλες μου τις σκηνές. Στα 6 χρόνια της “Απαγορευμένης Αγάπης” έβγαλα κάποια χρήματα αλλά κυρίως συμπλήρωσα τα ένσημά μου για να πάρω τη σύνταξή μου», είπε αρχικά η Σμαράγδα Σμυρναίου.

Για το πώς προέκυψε ο ρόλος της γιαγιάς του Αγίου Παϊσίου, η Σμαράγδα Σμυρναίου είπε: «Ήμουν στην Άνδρο στο σπίτι του αδερφού μου. Μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Τσιάκκας για τη σειρά, πήρε το τηλέφωνό μου από τον Χρήστο Λούλη. Δέχτηκα τον ρόλο αφού διάβασα το σενάριο παρόλο που έπρεπε να μάθω πολλούς ψαλμούς και βυζαντινά τροπάρια».

Επίσης, η Σμαράγδα Σμυρναίου παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει ποτέ τις σκηνές της μετά το γύρισμα: «Γιατί δεν θέλω να έχω εικόνα του εαυτού μου. Θέλω να έχω την εσωτερική εικόνα της μεταμόρφωσης μου για το ρόλο. Το να βλέπεις τον εαυτό σου είναι ναρκισσιστική παγίδα. Μπορεί να κολλήσεις σε κάτι που σου αρέσει πολύ και να σε παγιδεύσει».