Όλγα Κεφαλλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα με τα δίδυμα παιδάκια τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα  με τα δίδυμα παιδάκια τους

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε την Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον Μίνωα Μάτσα σε πρόσφατη βόλτα που έκαναν μαζί με τα δίδυμα παιδάκια τους στο κέντρο της Αθήνας. Και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς όπως φαίνεται έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο νέο τους ρόλο ως γονείς.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό τους είχαμε δει μαζί στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν για την εμπειρία τους μετά από την γέννηση των αγαπημένων τους παιδιών καθώς ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Κεφαλογιάννη - Μάτσα

Κεφαλογιάννη - Μάτσα

Μάτσα - Κεφαλογιάννη

Κεφαλογιάννη - Μάτσα αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη η Όλγα Κεφαλογιάννη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Όλγα Κεφαλογιάννη θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το πολλαπλό μυέλωμα (δείτε εδώ τι είναι).

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα.​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου.​ Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται.​

Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.​Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον», έγραψε στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Γενναία, που τολμάς να μιλήσεις για τα πιο δύσκολα, και δυνατή, όπως πάντα σε όλη τη ζωή, θα βγεις νικήτρια και από αυτή την περιπέτεια. Η σκέψη και η αγάπη όλων μας είναι μαζί σου, Ντόρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.