Μια κούκλα η κόρη του Μιχάλη Ιατρόπουλου - Βόλτα στον κέντρο της Αθήνας

Με πλατύ χαμόγελο δίπλα της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μια κούκλα η κόρη του Μιχάλη Ιατρόπουλου - Βόλτα στον κέντρο της Αθήνας

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι περισσότερο γνωστός με την ιδιότητα του ηθοποιού αν και το όνομα του έχει ακουστεί αρκετά για την πολυτάραχη ζωή που είχε ως ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών.

Αν και συχνά παρουσιάζεται απολογητικός, για λάθη του παρελθόντος σήμερα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, έχοντας αποσυρθεί από όλα τα μαγαζιά του, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κατερίνας και είναι ταγμένος εκεί. Ασφαλώς και έχουν περάσει και άλλες σύντροφοι από τη ζωή του, με κάποιες από τις οποίες απέκτησε και παιδιά.

Οφείλει πολλά στις μαμάδες των παιδιών του, καθώς απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το μεγάλωμα τους, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί την λατρεία που έχει ο Μιχάλης γι αυτά, καθώς η ανάρτηση για τα γενέθλια του γιού του θα συγκινούσε πολλούς μπαμπάδες.

Με την μεγάλη του κόρη τον είδαμε πρόσφατα, η οποία τον έχει κάνει παππού. Δύσκολα θα το πιστέψει κανείς αυτό, αφού όπως βλέπουμε είναι και οι δύο νεότατοι και πολύ όμορφοι!

Η φωτογραφία με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και την κόρη του

H κόρη του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Η on air συγκίνηση του ηθοποιού για την κόρη του

Το πρωί της Δευτέρας 20/12 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Μετά από τον "χαμό" που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές με τις δηλώσεις του, ο ίδιος δέχτηκε μια έκπληξη on air κάνοντας τον να συγκινηθεί.

Ο λόγος για την αγαπημένη του κόρη, Μαρία η οποία βγήκε στο τηλεοπτικό παράθυρο της εκπομπής και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ο κόσμος έχει μια άλλη εντύπωση για μένα. Λόγω του ντόμπρου χαρακτήρα μου και ότι λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν συμμετέχω στη δημοκρατική δικτατορία που υπάρχει αυτές τις εποχές.

Είμαι ανεξάρτητος, έχω λόγο και αυτό νομίζω ότι παρεξηγείται αρκετές φορές Ευχαριστώ το παιδί μου που επιβεβαιώνει το γνήσιο του χαρακτήρα μου και την εργατικότητά μου και θέλω να είναι καλά».