Τεράστια ανησυχία με την φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι συνέβη

Χαμός στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστια ανησυχία με την φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι συνέβη

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς πριν από μερικές μέρες έφυγε από την ζωή η μητέρα της. Η παρουσιάστρια ωστόσο προσπαθεί να προχωρήσει στην ζωή της, παρά την βαριά αυτή απώλεια.

Η ίδια λοιπόν έχει επιστρέψει κανονικά στις δουλειές της αλλά και στην εκπομπή της, ενώ παραμένει αρκετά ενεργή και στα social media. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Σίσσυ θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία το σκυλάκι της.

Ωστόσο, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι τρόμαξαν, μιας και πριν από λίγο καιρό η σκυλίτσα της, Ginger, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε σε κλινική, καθώς μια κρίση έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της. Έτσι λοιπόν έσπευσαν να ρωτήσουν την παρουσιάστρια αν συνέβη κάτι καινούργιο με την μικρούλα, με την ίδια όμως να τους διαβεβαιώνει πως όλα είναι μια χαρά.

Η νέα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου με την σκυλίτσα της

"Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα..." - Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το θάνατο της μαμάς της

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Προσπαθώντας να ξεπεράσει το πένθος και να προχωρήσει μπροστά, ήρθε αντιμέτωπη με ένα άσχημο γεγονός, αφού άγνωστοι έβγαλαν φωτογραφίες από την κηδεία χωρίς η ίδια να το επιθυμεί.

Μάλιστα, το γεγονός πως η ανακοίνωσε ότι αν βγουν αυτές οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα θα κινηθεί νομικά, πολλοί αντέδρασαν λέγοντας στα social media πως δεν έχει αυτό το δικαίωμα από τη στιγμή που έχουν βγάλει πολλές προσωπικές τους στιγμές στη δημοσιότητα.

Οι αντιδράσεις αυτές ξεκίνησαν όταν Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας την ανάρτηση της ανέφερε: «Διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο – για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή… σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα – μιλάω για τον εαυτό μου – να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου».

Στο twitter λοιπόν ξεκίνησε να επικρατεί χαμός και πολλοί χρήστες βρέθηκαν αντίθετοι στο γεγονός πως θέλει να κρατήσει την στιγμή αυτή προσωπική, αφού είναι γνωστό πρόσωπο σε όλη την Ελλάδα και έχει πει πολλά προσωπικά της δημόσια, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο Instagram.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ωστόσο, θέλησε να πάρει θέση και απάντησε σε μερικά από τα tweets που έγιναν, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με μια χρήστη.

«Επιτέλους βρε @katrinken μίλησες σωστά Κ σκέφτηκες σωστά κ το αυτονόητο. Εσύ κ η μαντάμ @SissyChristidou που βγάλατε πολλά προσωπικά δεδομένα κ στιγμές άλλων ανθρώπων σε εκπομπές, θέλει μεγάλο θράσος να ζητάτε τώρα προσωπικές στιγμές δικές σας. #superkaterina», έγραψε μια χρήστης του twitter.

Σίσσυ Χρηστίδου θάνατος μητέρας

Και η Σίσσυ απάντησε: «Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα σήμερα όπως αυτό, ανθρώπων που αναρωτιούνται αν έχω το δικαίωμα να ζητάω την ιδιωτικότητα αυτή. Καταλαβαίνω την Κατερίνα και την νιώθω. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα και οποία εκπομπή έχω παρουσιάσει εγώ Ποτέ μα ποτέ δεν έχω παραβιάσει την επιθυμία οποιοδήποτε ανθρώπου επιθυμεί ιδιωτικότητα, με μοναδική εξαίρεση ανθρώπους που έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα. Έχουμε παραστεί μόνο όπου μας ζητήθηκε ή μας επιτράπηκε. Ειδικά σε τραγικά γεγονότα όπως αυτό. Το δικαίωμα μου αυτό λοιπόν απορρέει μέσω του σεβασμού που ως τώρα έχω αποδώσει. Αυτά».

Σίσσυ Χρηστίδου twitter

Ο τσακωμός της Σίσσυς Χρηστίδου στο twitter