Τρελά ερωτευμένη η Άννα Αμανατίδου - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Άννα Αμανατίδου - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά από την συμμετοχή της στο GNTM που προβλήθηκε το 2018 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι μόδας ωστόσο με την εξαιρετική παρουσία η ίδια έφτασε μέχρι την τελική τετράδα.

Πλέον, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λ9ογαριασμούς στα social media καθώς έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους followers της.

Μάλιστα, η Άννα Αμανατίδου φαίνεται πως βιώνει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της αφού είναι τρελά ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Πιο συγκεκριμένα, ο σύντροφος της ονομάζεται Βασίλης και οι δυο τους ανεβάζουν συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου

Ο σύντροφος της Άννας Αμανατίδου

Η ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου

Σοκαριστική μαρτυρία από την Άννα Αμανατίδου - «Σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα»

Συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Άννα Αμανατίδου, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με έναν προηγούμενο σύντροφό της, ο οποίος την είχε χτυπήσει σε δημόσιο χώρο.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM, εξήγησε πως με το που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό σηκώθηκε και έφυγε καθώς καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά.

Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.