Άννα Αμανατίδου: Τι κάνει σήμερα 3 χρόνια μετά το GNTM

Παράτησε τις πασαρέλες και τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Αμανατίδου: Τι κάνει σήμερα 3 χρόνια μετά το GNTM

Μπορεί σε εξωτερική εμφάνιση η Άννα Αμανατίδου, 3 χρόνια μετά το GNTM να παραμένει ίδια, ωστόσο, έχει κάνει μερικές επαγγελματικές αλλαγές. Πλέον δεν ασχολείται τόσο με το χώρο του μόντελινγκ, αλλά με τα social media.

Η καλλονή μελαχρινή, ασχολείται με το fashion blogging, είναι influencer, ενώ είναι και λάτρης του Tik Tok με τα βίντεο της να γίνονται viral στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα.

Η Άννα Αμανατίδου αναρτεί βιντεάκια, δίνοντας tips στις θαυμάστριες που την ακολουθούν, ενώ κάνει και διάφορα challenges και με την βοήθεια της αδερφής της. Ενώ, η κόντρα με την Μέγκι Ντρίο καλά κρατεί.

Η Άννα Αμανατίδου του GNTM τρέλανε το διαδίκτυο - Οι πόζες με μικροσκοπικό μπικίνι

Όλο το διαδίκτυο τρέλανε η Άννα Αμανατίδου με το σώμα της. Οι πόζες της με μικροσκοπικό μπικίνι της πρώην παίκτριας του GNTM στη θάλασσα, έκανε το Instagram να πάρει "φωτιά" με τα χιλιάδες likes και τα δεκάδες σχόλια που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Άννα Αμανατίδου είναι ένα από τα μοντέλα του παιχνιδιού που δεν γίνεται να ξεχάσουμε. Τόσο γιατί ήταν και είναι μια κούκλα, αλλά και γιατί είχε πετάξει ατάκες που είχαν γίνει viral στο λεπτό.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Όπως όταν ανήρτησε δυο απίστευτες φωτογραφίες από την παραλία.

Η Άννα Αμανατίδου πόζαρε με ένα μικροσκοπικό τιγρέ μπικίνι είναι έκανε χαμό με τις άψογες αναλογίες της. Να σημειώσουμε πως μια τεράστια αλλαγή έκανε και η Ίλντα. Τι άλλαξε πάνω της;

Ξεκίνησαν οι auditions του GNTM 4

Με αλλαγές επιστρέφει ο νέος κύκλος του GNTM, με μια από αυτές να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Την θέση της Βίκυς Καγιά πλέον έχει πάρει το μοντέλο, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται στο πλατό και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Έχοντας στο πλευρό της την Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, καθώς σίγουρα πολλοί θα την συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά.

Ο Δημήτρης Σκουλός λοιπόν, δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τις auditions και από την εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε πως αλλαγή δεν υπάρχει στα δοκιμαστικά.

GNTM 4 auditions γυρίσματα