Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα το βράδυ της Πέμπτης 24/2

Τα νεότερα με την υγεία της μητέρας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη - Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα το βράδυ της Πέμπτης 24/2

Μια δύσκολη περίοδο βιώνει ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς η μητέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μια είδηση που την έκανε ο ίδιος γνωστή μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Η μητέρα του βρίσκεται στο Σωτηρία, ωστόσο ο παρουσιαστής και ηθοποιός δεν έχει εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Καλησπέρα. Από μικρός όταν ήμουν, ένα από αυτά που μου έλεγε η μάνα μου ήταν σαν ευχή: «Αγόρι μου έξω από φυλακές και νοσοκομεία να είμαστε. Και όλα τα άλλα, παλεύονται». Σωστό. Το πρώτο το κατάφερε, προφανώς. Το δεύτερο κουτσά-στραβά, μέχρι τώρα, το πάλεψε. Τώρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.

Και με όλο αυτό θέλω απλώς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, σε όλο το προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά εδώ στο νοσοκομείο Σωτηρία. Εδώ νοσηλεύεται και η μανούλα. Όχι με Covid, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Κρατερός, μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 24/2, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του έχει υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για την υγεία της μητέρας του

Αυτή είναι η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες με την Κατερίνα Καραβάτου, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται όχι μόνο τη ζωή της μέχρι πρόσφατα με τον ηθοποιό, αλλά κι ένα κοινό με τη μητέρα του και πρώην πεθερά της.

Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν στο παρελθόν μια... κόντρα και αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο Κρατερός Κατσουλής, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως δεν είναι μόνο η γυναίκα του Θεσσαλονικιά, αλλά και η μητέρα του... δείτε τη μητέρα του Κρατερού Κατσούή στο Athensmagazine.gr