Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι...» - Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το τέλος της εκπομπής

«Δεν μπορεί να είναι παραπάνω από...»

«Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι...» - Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το τέλος της εκπομπής
News 24.02.2022 20:39
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα απάντησε το βράδυ της Πέμπτης 24/2 ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη για το μέλλον του Ράδιο Αρβύλα

«Η σημερινή είναι η εκπομπή νούμερο 50. Ξέρετε, μας έχουν μείνει περίπου άλλες τριάντα εκπομπές. Κάπου εκεί περίπου γιατί φέτος τελειώνουμε 14 Απριλίου. Αυτά τα πράγματα τα έχουμε πει από την πρώτη μας εβδομάδα, τον Νοέμβριο, από τις πρώτες μας εκπομπές.

Το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από τρεις, τέσσερις μήνες στον αέρα γιατί είναι μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας. Ακούστε μια πολύ ωραία σύμπτωση. Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα! 14 Απριλίου και θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία, θα το κλείσουμε πολύ ωραία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ο Αντώνης Κανάκης "ξέσπασε'' στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα - «Ξεχνάω ότι στην Ελλάδα...»

Με τα θέματα της επικαιρότητας ασχολήθηκε η σημερινή 22/2 εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τα σχολίασε με τον δικό της τρόπο. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, σχετικά με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, ο Αντώνης Κανάκης, θέλησε να ασκήσει τη δική του κριτική στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, ο ίδιος ο παρουσιαστής πάντα παίρνει θέση στα θέματα στα οποία θεωρεί ότι μπορεί να συμμετάσχει και να αποτελέσει μια δημόσια φωνή. Πρόσφατα, αντιστοίχως, είχε εναντιωθεί στην Σία Κοσιώνη σχετικά με τις δηλώσεις της στην εκπομπή Προσωπικά.

«Υπάρχει ένα αφήγημα σε κάθε κρίση. Περνάνε ένα non paper και στέλνουν σε υπουργούς ότι αυτή την π@π#ρα θα λέμε από τώρα. Βγαίνουν όλοι και μας λένε ότι όλα είναι πιο φθηνά στην Ελλάδα. Εκτός από ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά και έτσι να ήταν αυτοί οι δείκτες και αυτές οι αναφορές απομονωμένες δεν έχουν αξία.

Για παράδειγμα πληρώνεις εδώ ρεύμα στην Ελλάδα 100 ευρώ και στην Ελβετία 150ευρώ. Βγαίνω και λέω έχουμε φθηνότερο ρεύμα εδώ. Ξεχνάω ότι στην Ελλάδα ο κατώτατος μισθός είναι 600 ευρώ και στην Ελβετία είναι 2.000 ευρώ οπότε καταλάβετε στη συνάρτηση με άλλους δείκτες τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επική στιγμή στο Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης… κριτής στο GNTM

Ράδιο Αρβύλα: Κανάκης κατά Κοσιώνη - «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία...»

Share