Πόλεμος Ουκρανία: "Ράγισε" καρδιές με το μήνυμά της - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ταμίλα Κουλίεβα

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόλεμος Ουκρανία:

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες ώρες αναφορικά με τα όλα όσα γίνονται στην Ουκρανία, μετά την ρωσική εισβολή, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει ήδη τους 57 και οι τραυματίες τους 169. Η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ήθελε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις, μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 24/2 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο βλέπουμε μια ζωγραφιά με ένα μήνυμα στα ρωσικά.

Η φωτογραφία της Ταμίλα Κουλίεβα για τον πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσίας

Η φωτογραφία της Ταμίλα Κουλίεβα για τον πόλεμο Ουκρανίας - Ρωσίας

Δημόσια έκκληση από τη Ρουσλάνα - "Κύριε, άκουσε και..."

Όλα τα βλέμματα το τελευταίο 24ωρο είναι στραμμένα στην Ουκρανία, καθώς έπεσαν οι πρώτοι βομβαρδισμοί και οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και κρύβονται σε υπόγεια και καταφύγια.

Η Ρουσλάνα, η Ουκρανή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή και τη νίκη της στη Eurovision το 2004, έκανε μία σχετική ανάρτηση για τις δύσκολες στιγμές που ζουν οι άνθρωποι στη χώρα της και έκανε μία δημόσια έκκληση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να προσεύχεται και κάτω από αυτή έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες. Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες - πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ!

Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ! Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη», έγραψε.