Η Σίσσυ Χρηστίδου στο σπίτι της έχει δωμάτιο μόνο για να παίζουν τα παιδιά - Πρέπει να έχει δώσει πολλά λεφτά...

Θα το ζηλέψετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σίσσυ Χρηστίδου στο σπίτι της έχει δωμάτιο μόνο για να παίζουν τα παιδιά - Πρέπει να έχει δώσει πολλά λεφτά...

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε πριν λίγους μήνες να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να αλλάξει σπίτι μαζί με τους δύο γιους της, αφήνοντας αυτό στην Πεντέλη στο οποίο μάλιστα έμενε μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό τους.

Η αρχή αυτή έγινε λίγο καιρό πριν αλλάξει και τηλεοπτική στέγη και μετακομίσει από το Open στο Mega. Μας έδειξε από την αρχή την διαδικασία, ενώ στη συνέχεια το αποτέλεσμα που ήταν πολύ εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο.

Το σπίτι της είναι διώροφο κι έχει και εντυπωσιακή κουζίνα, η οποία είναι κυριολεκτικά ντυμένη στα λευκά. Σύμφωνα με την ψυχολογία των χρωμάτων, το λευκό χρώμα έχει την ιδιότητα να φέρνει ηρεμία και άνεση, ενώ παράλληλα δίνει την αίσθηση της τάξης. Έχει συνδυάσει τα λευκά ντουλάπια & τον λευκό πάγκο της κουζίνας με το λευκό μάρμαρο του τοίχου.

Το δωμάτιο στο σπίτι της Χρηστίδου που είναι για να παίζουν τα παιδιά της

Στην πιο πρόσφατη ωστόσο ανάρτηση της, η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε τον χώρο που έχει στην μονοκατοικία της, ο οποίος είναι ειδικά για τα παιδιά της ώστε να παίζουν gaming παιχνίδια στο διαδίκτυο που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας.

Μάλιστα, τους έχει αγοράσει και μια οθόνη υπολογιστή η οποία ειναι τεράστια και σίγουρα θα έχει δώσει πολλά λεφτά για να την αγοράσει...

Το σαλόνι στο νέο σπίτι της Χρηστίδου

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε το εντυπωσιακό σαλόνι της και τον μεγάλο της γιο.

Η παρουσιάστρια άλλωστε, είχε αποκλειστεί στο σπίτι της λόγω του χιονιά και έτσι αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που είχε με τα παιδιά της.

«Τώρα που ακόμη ο καιρός είναι κρύος και τα χιόνια έξω δεν έχουν λιώσει, ο ελεύθερος χρόνος μέσα στο σπίτι, είναι ανεκτίμητος.... αλλά και άπειρος?. Παίξαμε επιτραπέζια, παίξαμε videogames, παίξαμε με την Ginger, μαγειρέψαμε, διαβάσαμε, είδαμε ταινίες… δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.