Η on air έκπληξη στην Mατίνα Παγώνη για τα γενέθλια της - Η τούρτα είχε πάνω...

Δείτε την αντίδραση της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η on air έκπληξη στην Mατίνα Παγώνη για τα γενέθλια της - Η τούρτα είχε πάνω...

Η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με σκοπό να σχολιάσει ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις με τον κορωνοιό αλλά και για την κατάσταση στην Ουκρανία. Ωστόσο, βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν της εμφάνισαν μια απίστευτη τούρτα για τα γενέθλια της.

Ένας άγνωστος θαυμαστής ονόματι Μάκης ήθελε να εκφράσει την συμπάθεια του στο πρόσωπο της Ματίνας Παγώνη και έτσι έστειλε σε συνεννόηση με την εκπομπή μια τούρτα!

Αν και οι διαστάσεις που φαίνεται να παίρνει η κατάσταση στην Ουκρανία με πολλούς Έλληνες να τρέχουν να εκκενώσουν την περιοχή, δεν επιτρέπει εορτασμούς και εκπλήξεις, η παραγωγή πήρε το ρίσκο.

Να σημειωθεί πως η καλεσμένη θα γιορτάσει το Σάββατο τα γενέθλια της, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε τα πόσα κλείνει.

Η έκπληξη στη Ματίνα Παγώνη για τα γενέθλιά της

Η ατυχής πλάκα στην κ. Παγώνη στον αέρα της εκπομπής

Ορεξάτη επέστρεψε η Ανθή στο πλατό μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορωνοϊο! Περιστατικό απείρου κάλλους παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Κοινωνία Ώρα Mega το πρωί της Παρασκευής με πρωταγωνίστριες την παρουσιάστρια αυτού, Ανθή Βούλγαρη, και την καλεσμένη της, Ματίνα Παγώνη.

Το καλωσόρισμα που έκανε η Ανθή Βούλγαρη στην Ματίνα Παγώνη ήταν κάπως μακάβριο, αν και η δημοσιογράφος το ονόμασε super food. Με κόλλυβα υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Μ.Π. Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.Π. Φάτε το εσείς!