Πανέμορφο το σπίτι της Πάολα - Εντυπωσιακό με πανάκριβους πίνακες

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πανέμορφο το σπίτι της Πάολα - Εντυπωσιακό με πανάκριβους πίνακες

H Πάολα Φωκά είναι μια αγαπημένη τραγουδίστρια του κοινού, η οποία έχει χτίσει μια πολύ ειλικρινή σχέση με τους funs, αφού δεν κρύβει καμία πτυχή της. Αυτό που ωστόσο δεν έχουμε δει από την Πάολα είναι το σπίτι και την διακόσμηση του, αφού η ίδια δεν έχει την καλύτερη επαφή με τα social media.

Είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος εκτός πίστας και ασχολείται με απλά πράγματα, ωστόσο η κόρη της Παολίνα είναι εδώ για να αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε.

Μαμά και κόρη έχουν μια πολύ δεμένη σχέση καθώς η Παολίνα συχνά επισκέπτεται στα μπουζούκια την τραγουδίστρια και στα σπάνε στην κυριολεξία. Έτσι, μεταξύ των αναρτήσεων που κάνει η κόρη, βλέπουμε να μένουν σε ένα μεγάλο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, με minimal στοιχεία, ήπιους τόνους στα χρώματα. Η διακόσμηση έχει κάποιες μοντέρνες πινελιές, κυρίως στους εντυπωσιακούς πίνακες που βλέπουμε.

Oι φωτογραφίες από το σπίτι της Πάολα

Η σχέση που χρέωναν στην τραγουδίστρια με τον κατά 11 χρόνια μικρότερο άντρα

Πολύς λόγος φαίνεται πως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από την προσωπική ζωή της Πάολα μιας και πριν λίγο καιρό σχολιάστηκε έντονα πως βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη, κάτι που ωστόσο διέψευσε ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα χρεώνουν στην Πάολα μία νέα σχέση με έναν άνδρα ο οποίος είναι 11 χρόνια νεότερος και κούκλος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αρβανιτίδη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, House of Fame την προηγούμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) στην εκπομπή Love it και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Πάολα.

«Την πρώτη μέρα που βγήκα από το House of Fame έπαθα σοκ όταν είδα ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει. Στην αρχή του παιχνιδιού ο κόσμος είχε μια αρνητική γνώμη για μένα. Η Πάολα είναι απλή και λαμπερή. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, εγώ έχω σχέση», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.