"Δεν με έχετε ξαναδεί έτσι" - Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκαλύπτει για την τηλεοπτική της επιστροφή

Κόντρα ρόλος για τον μύθο του ελληνικού κινηματογράφου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μια εκ των σημαντικότερων παρουσιών στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast@Star" κατά την οποία αναφερθηκε στην μεγάλη και πολυαναμενόμενη τηλεοπτική της επιστροφή.

Η μεγάλη ηθοποιός μίλησε και τόνισε ότι θα την απολαύσουμε σε κάτι κόντρα σε όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι την έκανε να πει το ναι μετά από 27 χρόνια αποχής από το τηλεοπτικό γυαλί, παρότι γνωρίζουμε πως είχε πολλές προτάσεις κατα καιρούς.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Χρονοπούλου στην κάμερα του Breakfast@Star

"Είναι ένα δώρο που μου δόθηκε σαν γενική κατάσταση, ελπίζω να πάει καλά. Δεν έχω άγχος έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σωτήρη Τσαφουλια, εκεί ωφελείται το "ναι" που είπα. Μου είχαν προτείνει κατά καιρούς διάφορες σειρές δεν πήγα ποτέ μου, εδώ με ιντρίγκαρε το πράγμα.

Θα δείτε κάτι απολύτως κόντρα, δεν θα με έχετε ξαναδεί έτσι" δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός τόνισε πως δεν προγραμματίζει άλλη τηλεοπτική εμφάνιση: "Θέατρο μπορεί, αλλά σε άλλη σειρά όχι δεν θα με δείτε. Ιδιαίτερα το σινεμά μου έχει λείψει"

Παρακολουθεί τηλεόραση; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: "Γίνονται καλές δουλειές σήμερα, ο κόσμος δεν είναι τόσο δεκτικός. Βλέπω δελτία ειδήσεων, YouTube και τον "Όρκο"".

Τραγούδησε 55 χρόνια μετά το "Έκλαψα χθές" - Συγκίνησε τους πάντες

Μοναδικές στιγμές χάρισε ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, όταν σε βραδινή της έξοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Κωνσταντίνα, τραγούδησε ένα τραγούδι σταθμό στην καριέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός συγκίνησε όλους τους θαμώνες, όταν τραγούδησε την μεγάλη επιτυχία «Έκλαψα χτες» την οποία ερμήνευσε το 1967 στην κινηματογραφική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Τι και αν έχουν περάσει 55 χρόνια από την πρώτη εκείνη εκτέλεση, το συναίσθημα παραμένει σε κάθε περίπτωση το ίδιο.

Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα, συγκινημένη, εξομολογήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την στιγμή που τραγούδισε η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ δημοσίευσε σχετικό απόσπασμα από την βραδιά.

«Είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά» ανέφερε η Κωνσταντίνα στον προσωπικό της λογαριασμό.