Κόνι Μεταξά: Το ξεχωριστό δώρο που δέχθηκε από τον Μάριο Καπότση μετά τον αρραβώνα τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Το ξεχωριστό δώρο που δέχθηκε από τον Μάριο Καπότση μετά τον αρραβώνα τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά αφού πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να αρραβωνιαστούν. Το αγαπημένο ζευγάρι άλλωστε είναι πολύ καιρό μαζί και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά ερωτευμένοι.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την εξέλιξη αυτή στη σχέση της και μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με το υπέροχο δώρο που της έκανε ο καλός της.

Το δώρο που έκανε ο Μάριος Καπότσης στην Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης αρραβώνας

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου η Κόνι Μεταξά γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα παντρευτεί με τον Μάριο Καπότση. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του “Mega Star” κοινοποίησε μια φωτογραφία όπου ποζάρει πιο χαμογελαστή από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της, Μάριου Καπότση και δείχνει στους ακολούθους της ένα εντυπωσιακό μονόπτερο.

Η κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” συνάντησε την Κόνι Μεταξά, η οποία έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον γάμο της. «Ένιωσα τέλεια όταν μου έκανε την πρόταση. Το είχαμε συζητήσει, αλλά δεν περίμενα τη στιγμή. Είπα κατευθείαν το “ναι”.

"Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, έχουμε βρει τους κουμπάρους αλλά δεν τους ξέρετε, οι φίλοι μας δεν είναι διάσημοι. Είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο γάμος σίγουρα δεν θα γίνει στην Αθήνα και ελπίζω να είναι ένα πολύ μεγάλο πάρτι», είπε η Κόνι Μεταξά.

Μάλιστα, όσον αφορά το βίντεο που ανέβασε στο TikTok και φώναζε στη μέση του δρόμου ότι αρραβωνιάστηκε απάντησε: «Ο Μάριος με σιχαίνεται όταν τα κάνω αυτά».