Αντώνης Λουδάρος: «Δεν πάμε πάντα στη δουλειά για να...» - Η σπάνια εξομολόγηση

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αντώνης Λουδάρος: «Δεν πάμε πάντα στη δουλειά για να...» - Η σπάνια εξομολόγηση

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός που πρόσφατα ξέσπασε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πεθάνει, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγνωρισιμότητα, στις συνεργασίες αλλά και στις αποτυχίες που είχε να διαχειριστεί.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου

Μέσα στην έως τώρα πορεία σου, έπιασες τον εαυτό σου να νιώθει κάποια έπαρση;

Περνάς από διάφορα στάδια. Όταν κατάλαβα κάποια στιγμή ότι πήγα λίγο να ξεφύγω και να θεωρήσω ότι είμαι κάποιος και κάνω κάτι, είπα στον εαυτό μου: «Για ηρέμησε λίγο Αντωνάκη μου και σύνελθε»…. Πολύ γρήγορα όμως επανήλθα. Είναι μεγάλη μου χαρά να με σταματάει κόσμος στο δρόμο, να με αναγνωρίζει, να μου λέει όμορφες κουβέντες, αλλά θέλει ένα όριο από την μεριά μας.

Σου έχει τύχει να φύγεις από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι δεν μου έχει τύχει. Δουλειά κάνουμε, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους, υπάρχει ένας εγωκεντρισμός, έχω έρθει σε διαφωνίες ή ρήξεις που με την συζήτηση ξεπερνάς ή απλά συνεχίζεις τη δουλειά σου. Δεν πάμε πάντα στη δουλειά για να γίνουμε φίλοι. Όπως και σε κάθε δουλειά που συναναστρέφεσαι με κόσμο και διαφορετικές απόψεις.

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος.

Σε ένα τόσο εγωκεντρικό επάγγελμα, έχεις δημιουργήσει πραγματικούς φίλους;

Εμένα η ζωή μου, μου έχει δείξει ότι μπορώ. Έχω 5 ανθρώπους φίλους που «ακουμπάνε» την καρδιά μου. Αυτά τα 35 χρόνια που είμαι στο χώρο, έχω αυτούς τους 5 και έχουμε κοινά θέλω. Όταν είσαι πολύ νέος θες να έχεις πολλούς φίλους, να είσαι αρεστός και να αποζητάς την αποδοχή. Μεγαλώνοντας όμως, αποζητάς περισσότερο την αποδοχή του εαυτού σου.

Έχεις βιώσει πέρα από επιτυχίες και αποτυχίες; Και πώς τις διαχειρίζεσαι;

Νιώθω ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί προσωπικά και επαγγελματικά. Για τα καλά που έχω πάρει από τη ζωή. Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο, όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν φανταζόμουν ότι θα μου συμβούν όλα αυτά. Ναι έχω βιώσει επιτυχίες και είμαι ευγνώμων, αλλά έχω και κάποιες λίγες αποτυχίες. Δεν τις θέλω και πολύ (γέλια). Με διδάσκουν όμως έτσι ώστε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος. Ακόμη και η αποτυχία μεταμορφώνεται σε κάτι που με κάνει να προχωρήσω μπροστά.

Η εξομολόγηση του για την δημιουργία οικογένειας

Στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την Γιολάντα Ελευθεριάδου – Καραγιώργου μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδάκι.

«Ευτυχία δεν σημαίνει μόνο το να είσαι σε έναν γάμο. Ευτυχισμένος άνθρωπος οφείλεις αν είσαι και η πορεία του ανθρώπου αυτή είναι, δηλαδή ο δρόμος προς την προσωπική ευτυχία του καθενός. Τώρα, αν αυτό περνάει μέσα από έναν γάμο , πολύ ωραίο είναι Γιατί είναι πολύ ωραίο να φτιάξεις μια οικογένεια, να κάνεις παιδιά αλλά έχει και μεγάλη ευθύνη.

Έχουμε μάθει να κάνουμε παιδιά και είμαστε συναισθηματικά αναλφάβητοι για να μπορέσουμε να δώσουμε, στα παιδιά που φέρνουμε στον κόσμο, όλο αυτό που χρειάζεται για να οργανωθεί ένας άνθρωπος και να προχωρήσει μέσα στη ζωή. Δεν θέλω να παντρευτώ, όχι.

Παρ’ όλα αυτά είχε περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό μου η επιθυμία ότι θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Τελικά η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν θα κάνω παιδιά. Η ευθύνη είναι τεράστια, δεν ξέρω αν θα μπορούσα τη σηκώσω», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.