Πόλεμος Ουκρανία: Σε σοκ η Πόπη Τσοπανίδου on air - «Είναι ανατριχιαστικός ο ήχος από τις οβίδες»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Σε σοκ η Πόπη Τσοπανίδου on air - «Είναι ανατριχιαστικός ο ήχος από τις οβίδες»

Με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η Πόπη Τσοπανίδου ήταν σοκαρισμένη στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του OPEN με τον Δανέζη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα ακούσετε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, οι ήχοι από την Μαριούπολη όπου βρίσκεται ο Σωτήρης Δανέζης ήταν "ανατριχιαστικοί".

Έτσι, η Πόπη Τσοπανίδου είπε χαρακτηριστικά on air: «Να πούμε πραγματικά ότι ανατριχιάζουμε από τη μετάδοση που κάνεις με τον ήχο αυτό στο βάθος, ο φρικτός ήχος του πολέμου μας κάνει και ανατριχιάζουμε ακόμη και εδώ στην Ελλάδα». Από την άλλη, "ανατριχιάζει" η στιγμή που δημοσιογράφος βλέπει on air το σπίτι της να βομβαρδίζεται

Σε σοκ η Τσοπανίδου με τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ουκρανία: Δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί κατευθύνονται προς την Πολωνία

Η επίθεση στο Κίεβο έχει ξεκινήσει, με την ρίψη πυραύλων να έχει τρομοκρατήσει τους άμαχους πολίτες, οι οποίοι προσεύχονται να σταματήσει ο εφιάλτης. Την ίδια στιγμή, ένας γενναίος Ουκρανός πολίτης απεικονίζεται να στέκεται απέναντι στα στρατεύματα του Πούτιν προσπαθώντας να μπλοκάρει μια ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή - σε σκηνές που θυμίζουν τον «άνθρωπο-τανκ» της πλατείας Τιενανμέν που μπλοκάρει τις κινεζικές δυνάμεις το 1989.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχθηκε στα νότια της χώρας κοντά στην Κριμαία δημοσιεύεται την ώρα που ο ρωσικός στρατός περικυκλώνει και εισβάλει στο Κίεβο σήμερα σε μια προφανή προσπάθεια να καταλάβει την πρωτεύουσα και να «αποκεφαλίσει» την κυβέρνηση με την ελπίδα να φέρει μια γρήγορη νίκη... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr