H Νικολέτα Ράλλη είναι μια από τις νέες μαμάδες του χώρου της τηλεόρασης, η οποία μαζί με τον σύντροφο της Μιχάλη Ανδρούτσο έχουν φτιάξει την οικογένεια των ονείρων τους.

Η παρουσιάστριας και ο επιχειρηματίας τα τελευταία δύο χρόνια ζουν το όνειρο, αφού με τον ερχομό της κόρης τους ανατράπηκαν όλα όσα ήξεραν.

Στο Instagram της Νικολέτας συχνά βλέπουμε να περνάνε χρόνο στο σπίτι με επιτραπέζια ή να κάνουν εξορμήσεις στη φύση. Αυτό που δεν έχουμε δει όμως ακόμα είναι τα βαφτίσια της μικρής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real Life, η παρουσιάστρια τα έχει κανονίσει όλα.

Όσο για το όνομα της μικρής μας το αποκάλυψε , αλλά τα υπόλοιπα αποτελούν αποτέλεσμα ρεπορτάζ. Η παρουσιάστρια λοιπόν σκοπεύει να κάνει γενέθλια και βάφτιση μαζί στις 11 Ιουνίου. Η νονά της μικρής της κόρης θα είναι η πολύ καλή φίλη και η γυναίκα που την ετοιμάζει πριν τις εμφανίσεις της η στυλίστρια Βίβιαν Ρουβέλα.

Φωτογραφίες της Νικολέτας Ράλλη με την οικογένεια της

https://www.instagram.com/p/CZ92H4dLhab/

Η αποκάλυψη της Νικολέτας Ράλλη για την επιλόχειο κατάθλιψη

Την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αποκάλυψε για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», με αφορμή την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δυσκολίες της μητρότητας.

«Όσες φορές έχω δει την Ελεονώρα να μιλάει για το θέμα της μητρότητας, είναι νομίζω η μοναδική γυναίκα που έχω ταυτιστεί απόλυτα. Λέω επιτέλους δεν είναι ιδέα μου! Αυτό το πένθος που περιγράφει η Ελεονώρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.Επειδή και εγώ το ένιωσα αλλά με εμένα δεν είχε να κάνει με το πριν και το μετά, είχε να κάνει με μια αδιανόητη μαυρίλα, την οποία την ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήμουν στο μαιευτήριο. Καταρχάς μετά πήγα σε ψυχίατρο. Άμα θες να πάρεις φάρμακα πας σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Του λες τι νιώθω και πήρα φαρμακευτική βοήθεια. Όταν ξεκινάς να παίρνεις χάπια τα παίρνεις για πολύ καιρό…».

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 7/3 με αφορμή τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη στις εγκυμοσύνες της, αναφέροτας πως η αγωνία της ήταν περισσότερο πριν γεννηθούν τα παιδιά της.