Είναι γλυκύτατη και την βλέπουμε σπάνια - Πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του Πασχάλη Τερζή

Δείτε την να ποζάρει με την Γιάννα Τερζή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι γλυκύτατη και την βλέπουμε σπάνια - Πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του Πασχάλη Τερζή

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να έχει πάρει την οριστική απόφαση να απέχει από τα φώτα της showbiz και να σταματήσει να τραγουδά, ωστόσο, η κόρη του Γιάννα (που είναι επίσης αγαπημένη τραγουδίστρια) μας δείχνει συχνά στιγμές που περνάει μαζί του και την μητέρα της.

Βέβαια, σπάνια μας δείχνει τον αδερφό της, που ο μπαμπάς της έχε αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή μας έδειξε πρόσφατα φωτογραφία της μητέρας της.

Η φωτογραφία της συζύγου του Πασχάλη Τερζή

Μαμά και κόρη πόζαραν στο φακό και εκτός του ότι μοιάζουν πάρα πολύ, όπως είδαμε η κα Μαρία είναι γλυκύτατη!

Τα τελευταία χρόνια του Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι

Τον Νοέμβριο του 2007, ο Πασχάλης συνεργάζεται ξανά με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Με τίτλο “Η διαφορά” ένας δίσκος με 14 τραγούδια συνθέσεις, όλες του Νικολόπουλου, με τις μελωδίες να ξεχωρίζουν η μια από την άλλη, με το κλασικό ύφος βέβαια του λαϊκού συνθέτη. Τον Νοέμβριο του 2008, μια δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες συνεργασία επαναλαμβάνεται.

Ο Πασχάλης Τερζής συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Μια νύχτα ζόρικη» ο τίτλος του δίσκου. Στίχους, εκτός από το Γιώργο Θεοφάνους έχουν γράψει ο Θάνος Παπανικολάου, ο Κώστας Φασουλάς, ο Ανδρέας Νεοφυτίδης και ο μεγάλος μας ποιητής Μάνος Ελευθερίου.

Ακολουθεί ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”.

Στις αρχές του 2015, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τη μουσική υπογράφει ο Λάκης Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Κυριάκος Ντούμος.