Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του γιου των Αλιμπέρτη - Πάριου στην Πάρο! Κάθε δωμάτιο έχει ιδιωτική πισίνα

Θα ξετρελαθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του γιου των Αλιμπέρτη - Πάριου στην Πάρο! Κάθε δωμάτιο έχει ιδιωτική πισίνα

Μπορεί ο ένας γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ωστόσο, ο άλλος είναι επιχειρηματίας και έχει τις δικές του ενοικιαζόμενες βίλες στην Παροικιά της Πάρου.

Συγκεκριμένα ο Μιχάηλ Βαρθακούρη σε συνεργασία με τη μητέρα του που είχε αναλάβει το interior design, δημιούργησαν εντυπωσιακά δωμάτια που ο κάθε ένας θα ήθελε να περάσει λίγες ημέρες εκεί, απολαμβάνοντας όλα τα κομφόρ.

Μάλιστα, τα μεγάλα δωμάτια που είναι βίλες, έχουν το κάθε ένα ιδιωτική πισίνα! Η διακόσμηση είναι απλά εντυπωσιακή και πολύ χλιδάτη.

Το ξενοδοχείο του Μιχάηλ Βαρθακούρη στην Πάρο

Χλιδάτες οι ενοικιαζόμενες βίλες του γιου της Αλιμπέρη και του Πάριου στην Πάρο

Μιχάηλ Βαρθακούρης ξενοδοχείο Πάρος

Μιχάηλ Βαρθακούρης ενοικιαζόμενες βίλες

Η αποκάλυψη του Μιχάηλ Βαρθακούρη για τους γονείς του, Αλιμπέρτη - Πάριο

Καρπό ενός μεγάλου έρωτα του παρελθόντος αποτελεί ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, ο οποίος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show.

Ο νεαρός Μιχαήλ, είναι αδερφός του Good Job Nicky, και οι δυο τους έχουν ακολουθήσει καλλιτεχνικούς δρόμους, έχοντας φυσικά το χάρισμα των γονιών τους. Ο μεγαλύτερος γιός λοιπόν, σπούδασε σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι μια άκρως καλλιτεχνική φύση.

Ασφαλώς διατηρεί μια τρυφερή σχέση με τους γονείς του, ιδίως με τη μητέρα του, η οποία έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την Αθήνα και την τηλεόραση και ζει μόνιμα στη αγαπημένη της Πάρο!

Αναφορικά με την ενασχόληση του Μιχαήλ Βαρθακούρη με την φωτογραφία τονίζει πως η μητέρα του, όπως πάντα είναι εκεί στη επιλογή των παιδιών της, ωστόσο διακριτικά και με θαυμασμό! Άλλωστε η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποδείξει τι άνθρωπος είναι, είτε για την οικογένεια, είτε για τους φίλους της (δείτε εδώ να σπαράζει για αγαπημένο ηθοποιό).

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία»