Για πρώτη φορά - Aδημοσίευτες φωτογραφίες Μπλέτσα και Αστέρη με τα παιδιά τους στο Dubai

Δεν σταματάνε πουθενά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Για πρώτη φορά - Aδημοσίευτες φωτογραφίες Μπλέτσα και Αστέρη με τα παιδιά τους στο Dubai

O Ευτύχης Μπλέτσας είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που τον έχουμε συνηθίσει να ταξιδεύει τον κόσμο. Τόσο σε Ελλάδα και εξωτερικό ο Happy Traveller έχει δημιουργήσει τη ζωή, που πολλοί θα ήθελαν καθώς δεν σταματάει πουθενά.

Τα τελευταία χρόνια στις εξορμήσεις του αυτές βλέπουμε και την γυναίκα του Ευτύχη, την Ηλέκτρα Αστέρη καθώς και τις δύο μικρές κόρες τους. Η Ηλέκτρα είναι το παράδειγμα αυτό της μαμάς, που μετά τη γέννα δύο παιδιών, όχι μόνο επανήλθε στο σώμα της, αλλά δεν άλλαξε καθόλου την παλιά ζωή της.

Τα ταξίδια είναι μέρος της ζωής τους και τα πραγματοποιούν είτε για την εκπομπή, είτε για προσωπικούς λόγους. Ένα από τα τελευταία πιο φαντασμαγορικά ήταν αυτό στο Dubai.

Οι απίστευτες φωτογραφίες από το Dubai

Χαρές στην οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη

Η οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη έχει μεγαλώσει κατά ένα μέλος εδώ και λίγο καιρό. Το ευτυχισμένο ζευγάρι λοιπόν βάφτισε τα δύο κοριτσάκια του, δίνοντάς τους τα όνοματα Ίρις και Νεφέλη.

Με μία σειρά από αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι ευτυχισμένοι γονείς έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες της φαντασμαγορικής βάφτισης των παιδιών ενώ μοιράστηκαν και αρκετές φωτογραφίες.

«Η Νεφέλη ήταν Ωκεανίδα. Υπήρξε η νύμφη των σύννεφων και η θεά της Φιλοξενίας. Από την ένωση της Νεφέλης και του Ιξίωνα δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι.

Διάλεξε για σύζυγο τον βασιλιά Αθάμαντα με τον οποίο έκανε και 3 παιδάκια. Τον Φρίξο, τον Λεύκωνα και την Έλλη.

Ετυμολογικά νέφω σημαίνει χύνω ύδωρ, άρα η Νεφέλη είναι αυτή που προσφέρει ζωογόνο νερό. Ήταν ιδανικό για τη δεύτερη κόρη μας που με τη γέννηση της έφερε στη ζωή μας φρεσκάδα και ομορφιά. Εξ αρχής είχα μια αγάπη προς αυτό το όνομα, αλλά όταν γεννήθηκε σιγουρευτηκα ότι της ταιριάζει απόλυτα.

Το πολυτελές όνομα Νεφέλη θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή μωρό μου και θα σου δίνει απλόχερα τις χάρες του.

Και αφού η Νεφέλη με τα σύννεφα της θα μας χαρίζει το πολύτιμο νερό της, πάντα θα ακολουθεί η Ίρις η θέα του ουράνιου τόξου. Οι δύο αδερφές θα είναι πάντα ενωμένες, αγαπημένες και τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορεί να τις χωρίσει.

Νεφελάκι μου, θαυματάκι μου, νεοφώτιστο μωρό μου.. καλή αρχή σ' αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή. Σου εύχομαι υγεία, τύχη και καλοσύνη μέσα και γύρω σου. Σ' αγαπάω μέχρι τα σύννεφα και πάλι πίσω».

«ΙΡΙΣ & - ΝΕΦΕΛΗ

Η βάφτιση των κοριτσιών μας έγινε όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί. Ήμασταν λίγοι και καλοί. Και κυρίως ήμασταν γεμάτοι από αγάπη για αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα μεγαλώσουν και θα γεμίσουν τον κόσμο με την ομορφιά της ψυχής τους και την αλήθεια τους.

Σε όλους όσους μας ρωτάτε σχετικά, να πω ότι δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο όσον αφορά τον στολισμό, διοργανώσεις κτλ. Κάναμε τα απαραίτητα. Σ' αυτό που "επενδύσαμε" αυτή τη μέρα ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο των κοριτσιών. Και δεν είχαμε άδικο. Γιατί τελικά αυτά είναι που μένουν.

Η βάφτιση έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ήταν μια από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής μας.

Ίρις & Νεφέλη μου, το φως να έχετε μέσα και έξω σας. Όλα τα άλλα γίνονται.

Iris #Nepheli #Baptism #MyGirls #MyMan #MyFamily #FamilyGoals #MyTeam #Fantastic4»