Φως στο Τούνελ: H παρέμβαση της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα on air

Τα καίρια ερωτήματα της Αγγελικής Νικολούλη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: H παρέμβαση της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα on air

Αποκλειστικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους με αιφνίδιο τρόπο στην Πάτρα, ασχολήθηκε στη χθεσινοβραδινή 25/2 εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια μαζί με την ομάδα της είχε ετοιμάσει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με πολλά νέα στοιχεία να βλέπουν στο φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή κατάφερε μεταξύ άλλων να αποσπάσει μαρτυρίες από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές αλλά και τους ''ενοίκους'' των διπλανών δωματίων με εκείνο της 9χρονης. Η Αγγελική Νικολούλη έβγαλε στον αέρα της εκπομπής την μητέρα των τριών παιδιών, αργά το βράδυ, για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα τα οποία είχε η παρουσιάστρια, το τηλεοπτικό κοινό και οι παρευρισκόμενοι δικηγόροι και ψυχολόγοι στο πλατό.

Η μητέρα των παιδιών εξιστόρησε τα γεγονότα που συνέβησαν στο νοσοκομείο από την στιγμή της εισόδου της μικρής ως και την ανακοπή καρδιάς που είχε, αλλά και για τις μέρες που προηγήθηκαν και ακολούθησαν. Το ''δαιμόνιο'' που ονομάζεται Αγγελική Νικολούλη και έχει εξιχνιάσει δεκάδες υποθέσεις που έπεσαν στα χέρια της, είχε ορισμένες ερωτήσεις να κάνει, οι οποίες ήταν αρκετά στοχευμένες και πολύ συγκεκριμένες.

Τα ερωτήματα της Νικολούλη στην μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα

«Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η 9χρονη και έπεσε πίσω, όπως έκανε το μωρό», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα των παιδιών και πρόσθεσε:

«Οι γιατροί ήταν στο διάδρομο και δεν άργησαν να έρθουν στο δωμάτιο. Βγαίνοντας, έπεσα μούρη με μούρη με την κυρία από το δίπλα δωμάτιο και της είπα “μπες μέσα”».

Παράλληλα, σημείωσε πως αφού τοποθετήθηκε βηματοδότης στο παιδί και επέστρεψε σπίτι του, τα προβλήματα επανήλθαν όταν έκανε μια μαγνητική για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της. «Μπήκε στο νοσοκομείο να κάνει μια μαγνητική και όταν ήρθε στο σπίτι τότε άρχισαν τα επεισόδια των σπασμών και της πτώσης του οξυγόνου», ενώ συμπλήρωσε:

«Θα σας πω ένα πράγμα και κρατήστε το: Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής της 9χρονης, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηχάνημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα».

«Άρα, πώς γίνεται να λένε ‘κάναμε ακτινογραφία και δεν βρήκαμε τίποτα’ και από την άλλη να ήταν σε οξυγόνο;», είπε φανερά εκνευρισμένη και συνέχισε: «Ένα παιδί που είναι καλά, δεν έχει λευκά (αιμοσφαίρια) 20.000. Άρα, κάποιος λέει ψέματα», υπογράμμισε η 33χρονη.

«Η παιδίατρός μας είναι άριστη, το μόνο που είχε εντοπίσει ήταν ένα φύσημα και μας παρέπεμψε σε παιδοκαρδιολόγο. Εκείνη δεν έκανε καρδιογράφημα, αλλά υπέρηχο και όπως έμαθα αργότερα δεν μπορούσε να φανεί με αυτή την εξέταση», δήλωσε η μητέρα για την παδίατρο που επέβλεπε τα παιδιά.

«Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η όλη διαδικασία, για να δούμε τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά», είπε καταλήγοντας η μητέρα.

Η τραγωδία στην Πάτρα απασχόλησε το Φως στο Τούνελ.

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για τις εξελίξεις της τραγωδίας στην Πάτρα

Φως στον αιφνίδιο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, προσπαθεί να ρίξει η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», καθώς το βράδυ της Παρασκευής 18/2 ασχολήθηκε με τις υποθέσεις των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα και συντάραξαν την κοινή γνώμη.

Η Αγγελική Νικολούλη μπαίνοντας στο πλατό αναφέρθηκε στην υπόθεση λέγοντας πως είναι σε συνεχής επαφή με τους γονείς ενώ βοηθά με διακριτικό τρόπο στην έρευνα κάτι που είχε υποψιαστεί και το κοινό της καθώς στην προηγούμενη εκπομπή της δεν είχε αναφερθεί καθόλου στο γεγονός.

«Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον όλων κυρίως επιστημόνων και ερευνητών έχει στραφεί στην Πάτρα με μια οικογένεια που μέσα σε ένα διάστημα 2,5 περίπου ετών μετρά τρεις θανάτους παιδιών. παιδάκια πέθαναν από ανακοπή. Οι θάνατοι χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και όπως ήταν αναμενόμενο με εντολή εισαγγελέα, οι θάνατοι αυτοί μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνητών. Αυτά που βιώνουν δεν έχουν προηγούμενο, οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει το όριο και θα έλεγα πως είναι και επικίνδυνο μήπως γίνουν ακραίες .

Είμαστε σε συνεχή επαφή με την οικογένεια σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε κι εμείς με διακριτικότητα, γιατί η επίσημη έρευνα γίνεται από τις αρχές. Μιλάω με την ταλαιπωρημένη μητέρα και την προσεγγίσω και σαν γυναίκα προς γυναίκα και αν πιο έμπειρη μάνα. Η κουβέντα μας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίνει απαντήσεις αρκετές», είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.