Με κοντό αγορέ μαλλί - Αυτή είναι η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

Δείτε πόσο πολύ της μοιάζει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με κοντό αγορέ μαλλί -  Αυτή είναι η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με το ταλέντο και την εκκεντρικότητα του σε ό,τι κάνει.

Σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει κρατήσει κάποιες σταθερές αξίες και μια πολύ βασική γι αυτόν είναι η οικογένεια. Ο Μαζωνάκης μπορεί να είναι Νο1 στο καλλιτεχνικό κομμάτι, με χρυσούς δίσκους και πιστούς ακόλουθους, αλλά πάντα τονίζει πως αν δεν είχε την οικογένεια του, μπορεί τα πράγματα να μην ήταν τα ίδια.

Η μητέρα του είναι σημείο σταθμός στη ζωή του και έστω για την εξωτερική εμφάνιση μπορούμε να πούμε πως της μοιάζει πολύ! Οι αδερφές του Βάσω και Μαρία είναι επίσης δύο κούκλες, αφού είδαμε και εκείνες.

Oι φωτογραφίες της μαμάς του Γιώργου Μαζωνάκη

Μαμά Μαζωνάκη

Μαμά Μαζωνάκη

Ολόκληρο παλάτι το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη

Από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες είναι αναντίρρητα ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα σπίτι σαν πραγματικό παλάτι! Ο αγαπημένος τραγουδιστής διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ο ίδιος τις μέρες της έντονης χιονόπτωσης από την κακοκαιρία Ελπίς στην Αττική έμεινε στο σπίτι του και απόλαυσε τα χιόνια από την μαγική του αυλή. Μάλιστα, τράβηξε ένα βίντεο μέσα από τον χώρο του και πραγματικά πάθαμε πλάκα, τόσο με την πισίνα που καλύπτεται γύρω γύρω με δέντρα όσο και με την τεράστια αυλή.

Εντύπωση φυσικά προκάλεσε και η εξαιρετική διακόσμηση του σπιτιού.