Έχει θέα θάλασσα και κήπο με τεράστια πισίνα - Το σπίτι Νίκου Ευαγγελάτου και Τατιάνας Στεφανίδου στην Χαλκίδα

Το εξοχικό που λατρεύει το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει θέα θάλασσα και κήπο με τεράστια πισίνα - Το σπίτι Νίκου Ευαγγελάτου και Τατιάνας Στεφανίδου στην Χαλκίδα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, όταν είναι free από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις λατρεύουν ειδικά κατά τους ζεστούς μήνες να κάνουν διάφορες αποδράσεις. Αγαπημένος τους προορισμός είναι η πανέμορφη Χαλκίδα όπου έχουν την εξοχική κατοικία τους.

Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία με μεγάλες βεράντες, τεράστια μπαλκονόπορτες για να κάνουν φωτεινό τον εσωτερικό της χώρο και πλούσιο κήπο με γκαζόν.

Μάλιστα, στον κήπο τους έχουν μια αρκετά μεγάλη πισίνα, ενώ είναι διακοσμημένος με διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, αιώρες και ξαπλώστρες. Εντυπωσιακό ωστόσο είναι και το σπίτι των γονιών της παρουσιάστριας του ALPHA.

Φωτογραφία από το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου στην Χαλκίδα

Ευαγγελάτος Στεφανίδου σπίτι Χαλκίδα

Το εξοχικό σπίτι Στεφανίδου Ευαγγελάτου στην Χαλκίδα

Φωτογραφίες από το σπίτι Ευαγγελάτου - Στεφανίδου με τα 3 πατώματα στην Αθήνα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν στεγάσει την οικογένεια τους σε ένα απίστευτο σπίτι στην Κηφισιά. Με την σκληρή μάλιστα δουλειά που έχουν ρίξει στον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης, έχουν καταφέρει το σπίτι τους να μοιάζει με παλάτι, αφού διαθέτει τρία πατώματα, γκαράζ και τεράστιο πράσινο κήπο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, μας το έχει δείξει πάρα πολλές φορές με αναρτήσεις που έχει πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας σε διάφορες αγαπημένες της γωνίες. Όπως τότε που είχε ποζάρει μπροστά από το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαν στολίσει.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.