Αλεξάνδρα Ούστα: Δημοσίευσε φωτογραφία εν ώρα θηλασμού - Το δυνατό μήνυμα της

Αγκαλιά με τον γιό της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Ούστα: Δημοσίευσε φωτογραφία εν ώρα θηλασμού - Το δυνατό μήνυμα της

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ηθοποιός αλλά και μια νέα μανούλα, που προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι δυνατό καλύτερο για τον μικρό Αύγουστο. Η ηθοποιός έχοντας στο πλάι της τον αγαπημένο της Γιάννη Σαρακατσάνη, διανύει την περίοδο της μητρότητας με ισορροπία.

Οι αλλαγές στη ζωή της είναι μεγάλες ωστόσο η Αλεξάνδρα προσπαθεί να έχει τον μικρό παντού μαζί της και να μην χάνει κομμάτια της παλιάς της ζωής. Για το λόγο αυτό πήγαν οι 3 τους μαζί.. στο θέατρο.

Το κομμάτι του θηλασμού είναι επίσης κάτι που κάνει η ηθοποιός χωρίς ντροπή, όπου βρεθεί με το παιδί. Μάλιστα δηλώνει πως εδώ 20 μήνες συνεχίζει να θηλάζει, καθώς ανέβασε ένα πολύ βοηθητικό video και για άλλες μανούλες.

Η φωτογραφία της Αλεξάνδρας Ούστα θηλάζοντας τον γιό της

Να θηλάσω ή να μη θηλάσω..; Πώς η αρχική μου άποψη ανατράπηκε (ολοκληρωτικά)!

Σε αυτό το βίντεο μιλάω για το θηλασμό. Πώς η άγνοια μου με έκανε -αν όχι να τον αποδοκιμάζω- να έχω μια αδιάφορη στάση.
Πώς και πότε έγινε η μετατόπιση και αποφάσισα να θηλάσει το μωρό μου και πώς τελικά, εξελίχθηκε το "ταξίδι" μας μέχρι σήμερα.

Η τρυφερή ανάρτηση με το γιό της ηθοποιού στα γενέθλιά του

Η Αλεξάνδρα Ούστα σύζυγος με τον ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη, έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με τον πρώτο τους γιό, Αύγουστο. Αν και θα πίστευε κανείς, πως το μωρό είναι γεννημένο κατά τον καλοκαιρινό μήνα, που φέρει και το όνομα του, με μια ανάρτηση το απόγευμα της Δευτέρας 21/2 καταλάβαμε πως αυτό δεν ισχύει!

Γενέθλια λοιπόν για το αγοράκι του ζευγαριού, με τον Αύγουστο να κλείνει τα 2 του χρόνια και τους γονείς του να είναι τρελαμένοι από τη χαρά τους.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως η ηθοποιός από την πρώτη της κιόλας εγκυμοσύνη βίωσε άσχημα τον ερχομό του παδιού της, καθώς κινδύνευσε σοβαρά η υγεία του! Σήμερα ωστόσο, το παιδί χαίρει άκρας υγείας και έτσι οι 3 τους δεμένοι, απολαμβάνουν κάθε στιγμή!

Το παιδικό πάρτι γαι τον Αύγουστο, με σημαιάκια και μπαλόνια, έκλεψε την παράσταση!

Τα γενέθλια του γιού της Αλεξάνδρας Ούστα