Cash or Trash: Μεγάλη αλλαγή στο τιμόνι της παρουσίασης - Ένα βήμα πριν υπογράψει...

Ένα εμπόδιο που δεν είχε υπολογίσει το Star

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Cash or Trash: Μεγάλη αλλαγή στο τιμόνι της παρουσίασης - Ένα βήμα πριν υπογράψει...

Το ''θρίλερ'' με την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του Star, Cash or Trash, συνεχίζεται, ενώ μάλιστα πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η προσωρινή αναβολή της πρεμιέρας του. Αυτή η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν υπογράψει ακόμα με τον παρουσιαστή που θα αναλάβει την εκπομπή, ενώ τα επικρατέστερα ονόματα είναι τρία.

Ο λόγος για τον Ηλία Μελέτη, τον Αντώνη Καρυστινό και την Δέσποινα Μοιραράκη, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις και συνεχόμενα ραντεβού με το κανάλι. Αρχικά ο Αντώνης Καρυστινός είχε αποκλειστεί ως ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού αφήνοντας χώρο στους άλλους δύο να διεκδικήσουν τη θέση, ωστόσο ένα πρόβλημα που οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είχαν υπολογίσει εμφανίστηκε.

Ποιος θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του Cash or Trash

O ηθοποιός Μελέτης Ηλίας αυτή την περίοδο παίζει στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια και μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να είναι αρκετά απαιτητικά, και να μην του αφήνουν χρόνο για να μπορέσει να παρευρεθεί σε δεύτερα γυρίσματα για κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Αυτό σαν αποτέλεσμα έχει το άνοιγμα του δρόμου για την Δέσποινα Μοιραράκη που δεν έχει κανέναν πλέον να την συναγωνίζεται και η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό. Το Star δεν έχει δώσει καμία επίσημη απάντηση προς το παρόν, παρόλα αυτά αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις. Αναμένεται να δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις του καναλιού, ώστε να επιτραπεί η έναρξη των γυρισμάτων.

Η Δέσποινα Μοιραράκη στην παρουσίαση του Cash or Trash.

Cash or trash: Παιχνίδι με δημοπρασίες - Τι ακριβώς θα δούμε στο νέο παιχνίδι του Star

To Cash or Trash, που έρχεται στο STAR, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την την πραγματική αξία αντικειμένων, τα οποία πιθανότατα ήσουν έτοιμος να πετάξεις.

Έχεις αντικείμενα συλλεκτικά ή άλλα ξεχασμένα στο πατάρι. παράξενα αναμνηστικά ή κάτι που είχες παρατήσει κάπου για… χρόνια; Να η ευκαιρία σου…

Σε κάθε επεισόδιο οι ιδιοκτήτης μετατρέπονται σε πωλητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή τιμή για τα προϊόντα τους, μέσα από μια τους υποψήφιους εμπόρους. Οι εκτιμητές τα αξιολογούν και οι αγοραστές τα διεκδικούν. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στον παίκτη.