Στην πόλεμο της Ουκρανίας και ο Σπύρος Λάμπρου - Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα όσα βιώνει

Όσα αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στην πόλεμο της Ουκρανίας και ο Σπύρος Λάμπρου - Η συγκλονιστική ανάρτηση για τα όσα βιώνει

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου με την τόσο επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισε για άλλη μια φορά να τιμήσει το επάγγελμα και αυτή τη φορά βρέθηκε στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μεταδίδει με κομμένη την ανάσα όσα βιώνει κοντά στο ελληνικό προξενείο.

Σε ρόλο πολεμικού ανταποκριτή βλέπουμε και σπουδαίο δημοσιογράφο, τη στιγμή που άλλος ένας Έλληνας ρεπόρτερ, συνεργάτης της Πόπης Τσαπανίδου βγήκε στον αέρα με αλεξίσφαιρο από το σημείο των εκρήξεων.

Στην πρώτη γραμμή με ρίσκο ζωής βλέπουμε πολλούς τολμηρούς επαγγελματίες για να μεταφέρουν όσο πιο άμεσα και έγκυρα τις εξελίξεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ανάρτηση του Σπύρου Λάμπρου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Τελευταίες πληροφορίες. Η άμυνα των Ουκρανών είναι δυο χιλιόμετρα από το Ελληνικό προξενείο, δηλαδή μέσα στην πόλη. Έχουν κόψει δέντρα, βρίσκονται οι στρατιώτες μπρούμυτα με τα όπλα στα χέρια και τα αντιαρματικά. Περιμένουν τους Ρώσους, που πλέον φαίνεται ότι έχουν περάσει τα χωριά», τον ακούμε να λέει ενώ η λεζάντα στο βίντεο είναι: «Χωρίς ανάσα!!!».

Χωρίς ανάσα!!!

Posted by Spyros Lamprou B on Saturday, February 26, 2022

Για πρώτη φορά live εικόνα από το κέντρο του Κιέβου

Η κατάσταση με τον πόλεμο που έχει κηρύξει η Ρωσία στην Ουκρανία φαίνεται να κλιμακώνεται συνεχώς, ενώ οι κυρώσεις που θα έχουν οι πρώτοι εάν συνεχίσουν αυτές τις επιθέσεις φαίνεται να είναι αρκετά βαριές. Ήδη, οι γνωστοί σε όλους Anonymous, έχουν καταλάβει τον ρωσικό κυβερνοχώρο αποκαλύπτοντας στο διαδίκτυο κάθε επόμενη κίνηση της Ρωσίας.

Στην εκπομπή T-Live της Παρασκευής 25/2, ένας Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο Κίεβο μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την κατάσταση που επικρατεί ενώ μοιράστηκε live εικόνες από την πολιορκούμενη πόλη.

«Προς το παρόν επιλέξαμε να μείνουμε στο γραφείο επειδή είναι υπόγειο και είναι πιο ασφαλές. Τώρα είμαστε στην πλατεία ανεξαρτησίας και είναι όλα ήσυχα. Ούτε κίνηση, ούτε κόσμος, ούτε τίποτα… Από χθες που είμαστε στην κεντρική πλατεία, δεν υπήρχε στρατός. Υπάρχει μόνο αστυνομία στην πλατεία», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τσιάμης.