Η αφοπλιστική απάντηση του Μπιμπίλα στον Κιμούλη μετά τις αγωγές - «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να...»

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η αφοπλιστική απάντηση του Μπιμπίλα στον Κιμούλη μετά τις αγωγές - «Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να...»

Το πρωί του Σαββάτου 26/2, o Σταύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται για τις αγωγές τις οποίες έστειλε ο Γιώργος Κιμούλης σε όσους έχουν προσβάλλει το όνομα του και την προσωπικότητά του. Ο ίδιος πέρα από την Ζέτα Δούκα, που ήταν εκείνη που τον κατήγγειλε, κατηγόρησε και το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών, κάτι στο οποίο μόνο ο Σπύρος Μπιμπίλας θα μπορούσε να απαντήσει.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στον Γιώργο Κιμούλη

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε. Έχουμε νομικούς συμβούλους. Η αγωγή πήγε την Παρασκευή το μεσημέρι όταν δεν ήταν κανείς εκεί. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου. Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι νόμιμο. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον στα δικαστήρια… Δεν έχει ξαναγίνει ηθοποιός να στραφεί κατά του ΣΕΗ με αυτόν τον τρόπο. Θα το αντιμετωπίσουμε κι αυτό, όπως χιλιάδες άλλα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Δεν έχει τελειώσει η διαδικασία με τον κύριο Κιμούλη. Θα έρθει ένας φάκελος στο Διοικητικό για να παραπεμφθεί στη γενική συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν ο Κιμούλης αν θα μείνει στον ΣΕΗ ή όχι».

Το post της Ζέτας Δούκα στο Instagram με αφορμή τα γεγονότα

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα, που η Ζέτα Δούκα βγήκε με θάρρος στο Πάμε Δανάη και κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για άσκηση λεκτικής βίας επί σκηνής. Στο πλευρό της ηθοποιού συντάχθηκαν ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού, κατηγορώντας ανοιχτά τον συνάδελφο τους για αντίστοιχα περιστατικά.

Η επιθυμία των 3 ηθοποιών είναι η διαγραφή του Κιμούλη από το ΣΕΗ να ισχύσει καθώς και να του επιβληθεί ό,τι άλλο νόμιμο προβλέπει η ελληνική δικαιοσύνη.

Με ένα post στο προφίλ της η Ζέτα Δούκα το μεσημέρι του Σαββάτου 26/2 έσπευσε να δηλώσει ρητά πως τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοι της θα επιμείνουν στην πρωταρχική τους απόφαση, ακόμα και αν ο κατηγορούμενος προβαίνει σε αγωγές στο πρόσωπό τους.