Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον - «Έχω κάποια πράγματα στο...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον - «Έχω κάποια πράγματα στο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».

Οι δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια

Άβαφη και χωρίς φίλτρα - Σούσουρο με την νέα φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια

Μετά τον χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η παρουσιάστρια φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά την ζωή της αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ μέχρι και σήμερα έχει αποφασίσει να κρατήσει σιγή ισχύος για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια μάλιστα διατηρεί τα τελευταία χρόνια κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει άβαφη και χωρίς φίλτρα παρά μόνο με το πλατύ χαμόγελό της, με φόντο ένα μαγικό τοπίο.

«Ήλιος, πράσινο, φυσικές πηγές παντού!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς… Εμένα μου αρκούν για να πετάξω!????????
—————————————————————————————
#greeknature #greece #green #zetamakripoulia #mood #inlovewithnature #waterfall», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ πριν λίγες μέρες αποκάλυψε κι αν θα συνεχίζει να παρουσιάσει το Ρουκ Ζουκ.