Πέτρος Πυλαρινός – Ανδρέας Βούλγαρης: Όλη η αλήθεια για το πως προέκυψε το όνομα της μπάντας “Alcatrash”

Τι ανέφεραν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός  – Ανδρέας Βούλγαρης: Όλη η αλήθεια για το πως προέκυψε το όνομα της μπάντας “Alcatrash”

Το απόγευμα του Σαββάτου 26/02 ο Πέτρος Πυλαρινός και ο Ανδρέας Βούλγαρης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Δυνατά» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο μέλη των Alcatrash αποκάλυψαν πως προέκυψε το όνομα της μπάντας τους και πως ξεκίνησε η συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night show” ενώ πλέον τους βλέπουμε στο "Καλό Μεσημεράκι".

«Κάτι μας είπε το να έχει μέσα τη λέξη trash, σαν προσωπικότητες…Σκουπιδο-προσωπικότητες! Εμείς είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να κάνουμε live ένα trash party σαν αυτά που πηγαίναμε όταν ήμασταν πιτσιρίκια, που να παίζει Μetallica, μετά Δέσποινα Βανδή, μετά Κωστή Μαραβέγια.

Παίζαμε αυτό τουρλουμπούκι στα live… πήγαινε αρκετά καλά, η αλήθεια είναι. Κυρίως στην Πάτρα, στη Ναύπακτο. Ήρθε ένα τηλέφωνο από τον Γρηγόρη, τότε συνεργαζόταν με κοινούς γνωστούς μας. Ήταν μαζί στο ραδιόφωνο η Ράνια Κωστάκη. Και λέγανε “δεν τους δοκιμάζουμε;

Θέλουμε μία μπάντα για το Τonight, μήπως πάει καλά”. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε εμείς λίγο. Η εκπομπή ήρθε πολύ με τα νερά μας, όταν είδε ότι δεν παίζουμε big band jazz».

Οι δηλώσεις για την δημιουργία των «Alcatrash»

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πέτρος Πυλαρινός - Παντρεύεται με την Βάλια Χατζηθεοδώρου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (29/10) ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και στο αν τελικά έχουν σκοπό να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Σύμη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχει φωνή, έχει voice θα απαντήσει μόνη της. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας ο γάμος όχι. Καλά τα σιχαίνομαι αυτά έχεις πετύχει τον άνθρωπο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πυλαρινός.