Ανέβηκε στην σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο και τους "τρέλανε"! Πάτησε το Golden Buzzer η Χριστοπουλου

Σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανέβηκε στην σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο και τους

Η Έλενα Χριστοπούλου με το ρόλο του κριτή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με έναν παίκτη και ήταν αρκετό για να πατήσει το Golden Buzzer, το βράδυ του Σαββάτου 26/2.

Ο λόγος για τον Gennady Tkachenko – Papitzh, ένας παίκτης ουκρανικής καταγωγής, ο οποίος ζει στο Βερολίνο και ήρθε στην Ελλάδα για να μαγέψει το κοινό και όχι μόνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε τους κριτές να γίνονται ένα με τους διαγωνιζόμενους, να κλαίνε και να γελάνε ασταμάτητα. Αυτή τη φορά η Χριστοπούλου ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τη μαγική φωνή του παίκτη, ο οποίος αυτοσχεδίασε επί σκηνής, με αποτέλεσμα να τον πάει κατευθείαν παρακάτω.

Η της Έλενας Χριστοπούλου και το Golden Buzzer

Το Golden Buzzer της Κρυσταλλίας είναι ανιψιά πασίγνωστης τραγουδίστριας

Σε επεισόδιο του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 29/1 ανέβηκε στη σκηνή η 14χρονη Ευφραιμία, η οποία δεν έχει κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής και όμως το όνειρο της είναι να γίνει τραγουδίστρια. Η Ευφραιμία Χαλιλοπούλου ερμηνεύοντας μια μπαλάντα της Mariah Carey, προσπάθησε να πείσει τους κριτές ότι στο μέλλον η σκηνή θα της ανήκει.

Και τα κατάφερε αφού η Κρυσταλλία πάτησε το golden buzzer της λίγο μετά την συγκλονιστική ερμηνεία της. Υπενθυμίζουμε ότι η 14χρονη Ευφραιμία είναι το τρίτο και προτελευταίο golden buzzer.

Το νεαρό κορίτσι εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και αποκάλυψε πως πήρε το ταλέντο από την θεία της που δεν άλλη από την Ειρήνη Μερκούρη, ενώ παράλληλα μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή της.