Ελλάδα έχεις ταλέντο: Σπάραξε στο κλάμα η Κρυσταλλία Ρήγα με τις 6χρονες που χόρεψαν μπαλέτο

Συγκινήθηκε με τον χορό τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Σπάραξε στο κλάμα η Κρυσταλλία Ρήγα με τις 6χρονες που χόρεψαν μπαλέτο

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι πρώτες διαγωνιζόμενες για απόψε 26/02, χόρεψαν μπαλέτο στέλνοντας ένα μήνυμα για την εποχή του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίνα και η Ιωάννα χόρεψαν μία χορογραφία η οποία συγκίνησε όσο τίποτα άλλο την Κρυσταλλία Ρήγα, βλέποντας τις δύο μικρές κυρίες να μαγεύουν με τον χορό τους. (Δείτε επίσης εδώ το το Golden Buzzer της)

Μάλιστα, οι δυο κολλητές φίλες άγγιξαν τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων με την παιδική τους αθωότητα ενώ μέσα από τις φιγούρες τους έδειξαν το μεγαλύτερο πλήγμα που έφερε στους ανθρώπους η πανδημία, την αποξένωση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η συγκίνηση της Κρυσταλλίας Ρήγα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

«Είστε γελοίοι» - Χαμός στη σκηνή με 2 διαγωνιζόμενους

Δύο περίεργοι μασκοφορεμένοι τύποι εμφανίστηκαν στην σκηνή του αποψινού 19/2 επεισοδίου του Ελλάδα έχεις ταλέντο οι οποίοι ήρθαν αποφασισμένοι να κερδίσουν την κριτική επιτροπή.

Οι ίδιοι αφού στάθηκαν δίπλα από ένα πιάνο και αφού ακούστηαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι», ξεκίνησαν να τραγουδούν, χωρίς όμως καλό αποτέλεσμα.

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και οι τέσσερις κριτές έριξαν Χ.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε με την σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχει οι μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα τους.

Αυτοί λοιπόν που βρίσκονταν από πίσω ήταν... οι δύο παρουσιαστές του τάλεντ σόου, Σταύρος Σβήγκος και Νικόλας Ράπτης. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπώντας σε γέλια, ενώ νωρίτερα ένα συγκεκριμένο act τρόμαξε αρκετά την κριτική επιτροπή.

undefined