Στα επείγοντα η Κατερίνα Παπουτσάκη - Τι συνέβη;

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Στα επείγοντα η Κατερίνα Παπουτσάκη - Τι συνέβη;

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε εμφανιστεί φανερά συγκινημένη μιλώντας για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στα επείγοντα, καθώς όπως είπε έπεσε και χτύπησε το χέρι της.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για την περιπέτεια που είχε δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τα επείγοντα αλλά και αργότερα μια φωτογραφία με το ''σκληρό'' αποτέλεσμα της πτώσης της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έσπασε το χέρι της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στα επείγοντα

«Στα επείγοντα, έχω χτυπήσει το χέρι μου και έχω έρθει εδώ για να με δει ο γιατρός. Έπεσα ο μπούφος και έχω λίγο άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είμαι ok για την παράσταση», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη στο βίντεο που ανέβασε.

Λίγο μετά την ανακοίνωση που έκανε η ηθοποιός μέσα από τα επείγοντα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το τι τελικά συνέβη. Όπως είδαμε, η Κατερίνα Παπουτσάκη έσπασε τελικά το χέρι της, με αποτέλεσμα να της το δέσουν για να μπορέσει να αναρρώσει σωστά.

Το σπασμένο χέρι της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Τα παθιασμένα φιλιά της Παπουτσάκη με τον σύζυγό της

Ξεχωριστή ήταν για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η ημέρα που γιόρταζε τα γενέθλια του ο αγαπημένος της σύζυγος.

Η όμορφη ηθοποιός που προσφάτα εμβολιάστηκε, έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Παναγιώτη Πιλαφάς και είναι η απόλυτη προτεραιότητα της.

Μάλιστα, χθες, Τετάρτη, ο αγαπημένος της γιόρτασε τα γενέθλια της σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, διοργανώνοντας ένα μικρό πάρτι, με φίλους και συγγενείς.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λοιπόν θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τους φωτογραφία από την γιορτινή αυτή μέρα, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει και ένα καυτό φιλί.

«Χρόνια πολλά partner in crime μου. @panospilafas. Να ζήσεις άπειρα χρόνια για να σε χαιρόμαστε ,για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να καμαρώνεις τα πανέμορφα και υπέροχα παιδάκια μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κατερίνα Παπουτσάκη τα καυτά φιλιά με τον σύζυγο της στο πάρτι γενεθλίων του