Νίκος Κοκλώνης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη - «Όλοι μου λένε να κάτσω σε έναν καθρέφτη πριν..»

«Τι κράξιμο είχα φάει στο Τwitter..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη - «Όλοι μου λένε να κάτσω σε έναν καθρέφτη πριν..»

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε μια σύντομη αλλά ταυτόχρονα ειλικρινή συνέντευξη στο Χάρη Λεμπιδάκη, αναλύοντας το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και την μέχρι τώρα παρουσία του στην τηλεόραση. Ο παραγωγός, είναι τα τελευταία χρόνια σε μια πολύ δημιουργική φάση, με το ένα project να διαδέχεται το άλλο.

Στον φίλο του Χάρη δε μπόρεσε να μην αποκαλύψει ο Κοκλώνης πως για να φτάσει ψηλά άκουσε πάρα πολλά κακόβουλα σχόλια, μερικά από τα οποία συχνά τον έριχναν. Γνωρίζουμε όλοι άλλωστε πως ο Νίκος είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ευαίσθητη ψυχή, κάτι που δεν κρύβει με τα συγκινητικά post που κάνει συνέχεια στο Instagram.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στον Χάρη Λεμπιδάκη

«Είναι δύσκολο να κρατάω ισορροπίες ειδικά στις παραγωγές που είμαι παρουσιαστής είναι ακόμα πιο δύσκολο!» είπε.

Ποιο είναι το μειονέκτημά του «Είμαι υπερβολικός»;

Το πλεονέκτημά του; «Δεν είμαι δήθεν άρα θέλω να δίνω χώρο στους άλλους και δεν με νοιάζει αν θα είμαι μπροστά ή πίσω από τις κάμερες. Τι είναι ο Κοκλώνης; Τίποτα, είμαι ένας από όλους άρα είμαστε μια παρέα».
Η απάντηση τις κριτικές
«Στην αρχή όταν ξεκίνησα μετά το Celebrity Travel με το It’s Showtime στο Οpen, τι κράξιμο είχα φάει στο Τwitter! Απαντούσα όμως. Κάποιοι είχαν δίκιο, δεν ήταν εμμονικοί, οπότε γινόμουν λίγο καλύτερος, τους άκουγα. Το σημαντικό είναι να σε αποδεχτεί ο τηλεθεατής γιατί σου συγχωρεί και το λάθος.
Δεν μπορώ να είμαι σκληρός γιατί μπορεί να αντιστραφούν οι ρόλοι οπότε καλύτερα να έχω καλές σχέσεις με τον κόσμο παρά με τα κανάλια».

Ποιες εκπομπές ξεχωρίζει;

«Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα που με έχει εκπλήξει πολύ θετικά, μου αρέσει η Σίσσυ που έχει ανέβει στα μάτια μου πάρα πολύ, με ακολούθησε από το Οpen όπως και η Κατκεν. Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ ο Σασμός. Έχω κολλήσει!».

Θα ήθελε να αποκτήσει κανάλι;
«Περνάω πάρα πολύ ωραία στον Alpha, τους αγαπώ πάρα πολύ και τη διοίκηση και τα παιδιά στο πρόγραμμα.

Οπότε γιατί να μπω στη διαδικασία να έχω το άγχος ενός καινούργιου καναλιού και να ασχολούμαι με πολιτική και αθλητικά που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου; Εγώ είμαι ένας άνθρωπος της ψυχαγωγίας. Δεν θέλω να πάω από την άλλη μεριά ούτε θέλω να εξυπηρετώ συμφέροντα. Άρα έτσι είμαι safe. Αν είχα δικό μου κανάλι θα αναγκαζόμουν να πάρω θέση».

«Όλοι μου λένε να κάτσω σε έναν καθρέφτη πριν από ένα σόου και να λέω τα λόγια αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί βαριέμαι. Νομίζω όμως ότι ο κόσμος αγαπάει τον αληθινό Νίκο που δεν ακολουθεί τη σκαλέτα. Γι’ αυτό μου αρέσει το Just γιατί έχει πάρει χροιά Κοκλώνη».

«Παρουσιαστής δεν είμαι, είμαι ένας αυθεντικός άνθρωπος που διασκεδάζω μαζί σας.
Σαν παραγωγός έχω ακόμα μέλλον, μου βάζω 7. Θέλω ακόμα χρόνια, είμαι 5 χρόνια!» είπε βαθμολογώντας τον εαυτό του.

«Η Καινούργιου και η Χρηστίδου δεν με πούλησαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή να φύγει από το Open καθώς και στις δύο παρουσιάστριες που τον ακολούθησαν, την Κατερίνα Καινούργιου και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο ίδιος μάλιστα πριν από κάποιες ώρες θέλησε να δείξει τη στήριξή του προς τη Σίσσυ Χρηστίδου για την κριτική που δέχθηκε μετά το σκηνικό με τον Σάκη Ρουβά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη
«Μου άρεσε πάρα πολύ το J2US φέτος, ήταν η καλύτερή του χρονιά. Αρχικά στον Alpha είπα να μην είμαι τόσο αυθόρμητος στα Live και πως θα πρέπει να συγκρατηθώ. Βέβαια οι άνθρωποι ήταν τόσο καλοί που με άφηναν να κάνω ότι θέλω.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και φίλη μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μην το πω. Την Κατερίνα Καινούργιου και την Σίσσυ Χρηστίδου τις ξεχωρίζω απ’ όλες. Γιατί ήρθαν μαζί μου από το OPEN, δεν με πούλησαν, ενώ είχαν άλλες επιλογές», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.