Full in love - H απίστευτη έκπληξη του Μπομπ Κατσιώνη στην Ευρυδίκη για τα γενέθλια της

Ανέβηκε στην πίστα και...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Full in love - H απίστευτη έκπληξη του Μπομπ Κατσιώνη στην Ευρυδίκη για τα γενέθλια της

Η Ευρυδίκη δέχτηκε μια τεράστια τούρτα από τον Μπομπ Κατσιώνη το βράδυ της Παρασκευής 25/2, με αφορμή τα γενέθλια της. Ο πολύ τρυφερός σύντροφος της τραγουδίστριας επέλεξε να την αιφνιδιάσει με μια μοναδική έκπληξη καθώς εμφανίστηκε στο νυχτερινό μαγαζί, όπου τραγουδά για να γιορτάσουν την ημέρα της γέννησης της.

Δεν ξέρουμε αν όντως η Ευρυδίκη δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, πάντως η έκπληξη που ένιωσε ήταν τεράστια. Τόσο το κοινό που είχε πάει στο μαγαζί για να την απολαύσει όσο και η ίδια, φάνηκε να το χάρηκαν πάρα πολύ.

Είναι αλήθεια πως το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό μαζί και κάτι κινήσεις σαν αυτή αποδεικνύουν, πως το παρελθόν καλώς είναι εκεί που είναι, καθώς η τραγουδίστρια είχε παντρευτεί με γνωστό συνάδελφο της.

Η τούρτα που προσέφερε ο Μπομπ Κατσιώνης στην Ευρυδίκη επί σκηνής

H έκπληξη στην Ευρυδίκη

Το βιογραφικό της τραγουδίστριας

Η Ευρυδίκη Θεοκλέους (Λεμεσός, 25 Φεβρουαρίου 1968), γνωστή ως Ευρυδίκη, είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια της pop rock μουσικής. Είναι περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη από την συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο το 1992, 1994 και 2007 με τα τραγούδια Ταιριάζουμε, Είμαι Άνθρωπος και Εγώ και Comme Ci, Comme Ça, αντίστοιχα.

Γεννήθηκε στην Λεμεσό και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Ως μαθήτρια, σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου. Όταν τελείωσε το σχολείο, πήγε στο Le Studio des Variétés στο Παρίσι όπου σπούδασε μουσική, θέατρο, χορό και Stage Performance (κινησιολογία και έκφραση προσώπου και σώματος). Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές στο Μουσικό Κολλέγιο Μπέρκλι της Βοστώνης όπου έλαβε μαθήματα αρμονίας και ενορχήστρωσης.

Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με αρκετούς τραγουδιστές και τραγούδησε σε μουσικές σκηνές ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Για Πρώτη Φορά.
ο 1993 η Ευρυδίκη κυκλοφόρησε τον δίσκο Μίσησέ με, ο οποίος έλαβε θετικά σχόλια και έκανε την ίδια ως μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα.

Το 1994, ενώ η Ευρυδίκη ήθελε να δοκιμάσει κάτι νέο, ξεκίνησε να εργάζεται στον επόμενο δίσκο της με τον τίτλο Φθινόπωρο Γυναίκας. Εμπνευσμένη από την ιδέα ότι μεγαλώνεις με την πάροδο του χρόνου, ο δίσκος της ήταν ένα μίγμα από ποπ και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Την ίδια χρονιά (1994) παντρεύτηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο συνθέτης θεωρεί την Ευρυδίκη ως την μούσα του, παρόλο που πήραν διαζύγιο το 2000. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Άγγελο, ο οποίος γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1996.

Ο Θεοφάνους ήταν ο κύριος συνθέτης και παραγωγός των πρώτων εννέα δίσκων της Ευρυδίκης ενώ το 1998 και το 1999 συνεργαζόταν με την Minos-Emi και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Δίσκοι όπως οι Δέσε Μου τα Μάτια (1998, ο πρώτος χρυσός δίσκος), Το Κουμπί (1999) και Όλα Δικά Σου (2000), με τον ποπ / λαϊκό ήχο τους, είναι χαρακτηριστικοί της περιόδου Θεοφάνους.