Νίκος Ψαρράς για κίνημα #metoo: «Φοβάμαι ότι θα σοκαριστούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες»

«Με τρόμαξε γιατί άκουσα πράγματα, τα οποία με σόκαραν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Ψαρράς για κίνημα #metoo: «Φοβάμαι ότι θα σοκαριστούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες»

Στην δημοσιογράφο, Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Ψαρράς για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά

«Με τρόμαξε γιατί άκουσα πράγματα, τα οποία με σόκαραν. Πολύ φοβάμαι ότι θα σοκαρισούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες. Με τρόμαξε που γίναμε δύο στρατόπεδα. Στενοχωρήθηκα για όλα αυτά που βγήκαν στο θέατρο και που στον δικό σου χώρο βγήκαν δύο ονόματα και μετά από δύο ημέρες ξεχάστηκαν.

Αλλά χαίρομαι από την άλλη όταν βλέπω κορίτσια, που έχουν βιαστεί, να πατούν γερά στα πόδια τους και να λένε όχι ρε φίλε! Δεν το ήθελα, με βίασες και ζητώ δικαιοσύνη. Αυτό είναι ένα κέρδος».

Η εξομολόγηση του ηθοποιού - «Ο γιος μου αισθάνεται πως έχω χωρίσει...»

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», το πρωί της Δευτέρας 31/1, για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως πρόκειται να επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στο πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του αλλά και τον ρόλο του Σταμάτη στην επιτυχημένη σειρά.

«Ο «Σταμάτης», επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες” και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις “Άγριες Μέλισσες”, φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που έχεις ως ηθοποιός είναι να βρεις το δίκιο του, πρέπει να τον υποστηρίξεις, να τον δικαιώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ψαρράς και πρόσθεσε:

«Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε εάν υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ και την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε "σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;"».

«Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία και απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά».

Ο Νίκος Ψαρράς συνέχισε, αποκαλύπτοντας για την οικογένεια του: «Δεν χορταίνω ούτε τη γυναίκα μου, την Ελένη, ούτε τον γιο μας τον Πάνο, προσπαθώ να είμαι μαζί τους όσο γίνεται. Ο γιος μου, μού είπε να παίζω θέατρο από το μπαλκόνι μας ‘η με zoom, για να μη φεύγω απ’ το σπίτι. Μου αποκάλυψε ότι στενοχωριέται πολύ που φεύγω από το σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχω χωρίσει τη μαμά του.

Ωστόσο, τού εξηγώ ότι τον αγαπώ, αλλά πρέπει να δουλέψω για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Ενοχλείται όταν με σταματάει κόσμος στο δρόμο για να μου μιλήσει και το γελοιοποιεί λέγοντας «ναι, ναι, ναι είναι ο Νίκος Ψαρράς, αυτός». Ήξερα ότι θα κάνω οικογένεια με την Ελένη από το πρώτο μας βλέμμα».