Love it: Για τρίτη ημέρα εκτός θα είναι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Love it: Για τρίτη ημέρα εκτός θα είναι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Τις τελευταίες ημέρες ο Ουκρανικός λαός ζει δραματικές στιγμές μετά από την ρωσική εισβολή καθώς το απόγευμα της Κυριακής 27/02 ανακοινώθηκε πως η Ελλάδα έστειλε αμυντικά αεροσκάφη που θα μεταφέρουν πυρομαχικά. Ωστόσο, η ψυχαγωγία αυτές τις ημέρες έχει δώσει πολλές φορές τη θέση της στην ενημέρωση αφού αρκετές ήταν και οι εκπομπής που δεν βγήκαν on air.

Έτσι λοιπόν, αφού οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 28/02 οι διαπραγματεύσεις η εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, “Love it”, δεν θα βγει στον αέρα.

Έτσι, το ΣΚΑΪ τροποποίησε όλο του το πρόγραμμα και εκτάκτως το “Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου θα βγει στον αέρα στις 05:00 το πρωί. Οι “Αταίριαστοι” από την άλλη με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο θα έχουν μεγαλύτερα διάρκεια και θα τελειώσουν στις 14:00.

Η τροποποίηση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή «Love it»

Τροποποίηση Love it

Ανατροπή για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it - Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΚΑΙ

Το ξανθό μαλλί και το ύφος της έκαναν τους πάντες να μιλούν για τη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη δημιουργώντας ίσως έτσι άλλες προσδοκίες για την Ιωάννα Μαλέσκου, που είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019 στον ΣΚΑΪ, από το τοπικό κανάλι της Κρήτης όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια.

Ο ισχυρός ανταγωνισμός που επικρατεί στη συγκεκριμένη ζώνη, που βρίσκεται τώρα η παρουσιάστρια, έχουν επηρεάσει και τις επιδόσεις της εκπομπής της «Love it». Το γεγονός αυτό έθετε σε αμφισβήτηση τη συνέχεια της εκπομπής και την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύματα μάλιστα έφερναν την Ιωάννα Μαλέσκου εκτός καναλιού του Φαλήρου ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του iciao.gr δεν αποκλείεται το «Love it» να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι λόγοι για αυτή την απόφαση είναι κυρίως δύο. Αρχικά, το κόστος της εκπομπής είναι αρκετά χαμηλό και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα το budget του σταθμού, αφετέρου υπάρχουν πολλοί χορηγοί που, παρά τα χαμηλά νούμερα, εμπιστεύονται την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλουν να διαφημιστούν στην εκπομπή της.

Από ότι φαίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, έχει τελικά δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στον χώρο της τηλεόρασης και δυνατό γυναικείο κοινό. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα στον ΣΚΑΙ εξετάζουν την παραμονή της στο κανάλι για μια ακόμα σεζόν, αφού μπορεί τα νούμερα να μην είναι καλά ωστόσο είναι αρκετά εμπορική.