Αλέξανδρος Καλπακίδης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - «Δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Καλπακίδης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - «Δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά...»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Αλέξανδρος Καλπακίδης εξομολογήθηκε για την πορεία του στο θέατρο αλλά και για την τηλεόραση ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για όσα του λείπουν και αν θα ήθελε να κάνει παιδί. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες αποφάσισε να κάνει άλλη μια αποκάλυψη πριν από λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καλπακίδη

-Μιλήστε μου λίγο για τον άνθρωπο Αλέξανδρο. Τι σας ευχαριστεί; Τι γεμίζει την ψυχή σας;

Μου αρέσει να περνάω ωραία με τους φίλους μου. Έχω μια παρέα και απολαμβάνω τις στιγμές μας, δεν έχω καλύτερο. Είμαστε όλοι ηθοποιοί και όταν βρισκόμαστε, γελάμε πάρα πολύ. Αυτό μου κάνει πολύ καλό. Μια βόλτα με τη γυναίκα μου, μια ωραία ταινία, ένα ωραίο δείπνο, μια ωραία παράσταση, όλα αυτά γεμίζουν την ψυχή μου. Παράλληλα, πολλές φορές με ευχαριστεί να είμαι και μόνος μου, είναι πολύτιμός αυτός ο χρόνος με εμένα.

-Σε τι πιστεύετε; Τι σας δίνει δύναμη;

Στα δύσκολα μου δίνουν δύναμη οι δικοί μου άνθρωποι. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας για να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε. Με μια καλή κουβέντα, με ένα νεύμα, ένα άγγιγμα, ακόμα κι ένα μήνυμα, όλα γίνονται πιο εύκολα.

-Τι σας λείπει;

Έχω βαρεθεί και κουραστεί με όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει με την πανδημία. Δεν έχω άλλη αντοχή. Μου λείπει το να βρεθώ με κάποιον χωρίς φόβο. Να βλέπω μάτια πιο ήρεμα, χωρίς τα νεύρα που έχουμε όλοι. Είμαστε σε μια τρέλα.

-Τι σας φοβίζει;

Να μεγαλώσω και να είμαι άσχημα. Αυτό με φοβίζει περισσότερο, παρά ο ίδιος ο θάνατος.

-Τι δεν μπορείτε να συγχωρήσετε σε έναν άνθρωπο;

Θέλω να μπορώ να συγχωρώ τα πάντα. Ωστόσο, αυτό που νομίζω πως όλοι δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε, είναι πράξεις όπως δολοφονίες, βιασμοί κλπ. Πράγματα που δυστυχώς ακούμε καθημερινά. Αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί κανείς να το συγχωρήσει…

-Γάμος στα πενήντα σας… υπήρξατε ορκισμένος εργένης;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό να παντρευτώ, αλλά ούτε να μείνω μόνος. Απλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Τελικά βρέθηκε ο άνθρωπος και το έκανα-Πώς και πήρατε την απόφαση να παντρευτείτε, ενώ ήσασταν χρόνια μαζί;

Θα σου πω, είναι αστεία ιστορία. Ένας κολλητός μου φίλος, που ήταν και αντιδήμαρχος Καβάλας, παντρευόταν με θρησκευτικό γάμο και μου ζήτησε να είμαστε κουμπάροι με την κοπέλα μου τότε.

Όταν λοιπόν πήγαμε, της λέω δεν κάνουμε και εμείς ένα πολιτικό γάμο στην Καβάλα που μας αρέσει, να μπορέσουν να έρθουν και οι γονείς σου. Έτσι κι έγινε κάναμε εμείς τον γάμο όπου μας πάντρεψε ο φίλος μου ως αντιδήμαρχος και μετά και εμείς ως κουμπάροι του. Σε ένα τριήμερο κάναμε δύο γάμους.

-Τι κάνει ξεχωριστή για εσάς τη γυναίκα σας;

Είναι άξια θαυμασμού. Πέρα από τη μεγάλη αγάπη, την θαυμάζω πάρα πολύ.

-Παιδί θα θέλατε να κάνετε;

Ναι βεβαίως. Υπάρχει στο πρόγραμμα. Μακάρι. Αν είναι να έρθει, θα ‘ρθει.

"Εννοείται θα πήγαινα στο Σασμό..."

Ο αγαπημένος μας Παναγιώτης από τις "Άγριες Μέλισσες" ή αλλιώς Αλέξανδρος Καλπακίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχία που σημειώνουν για τρίτη χρονιά οι «Άγριες Μέλισσες» ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να συνεχιστούν και για τέταρτη!

Η σειρά διανύει την τρίτη της σεζόν, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία τη άλλη και να μην μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί! Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφέρει, πως μετά τις "Άγριες Μέλισσες", μια σειρά που θα πήγαινε με μεγάλη χαρά θα ήταν ο "Σασμός".

«Άγριες Μέλισσες». Επαγγελματικό λαχείο;

Για να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν περίμενα από την αρχή ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία αυτή η σειρά. Όταν σου λένε ότι ξεκινάς να κάνεις ένα καθημερινό και μάλιστα εποχής, κρατάς μικρό καλάθι. Ωστόσο, μόλις διάβασα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, κατάλαβα ότι κάτι γίνεται πολύ καλό. Εννοείται επαγγελματικό λαχείο και μεγάλη χαρά που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. Πολύ δυνατό σενάριο και υπέροχοι συνάδελφοι, με μεγάλο σεβασμό και όρεξη για δουλειά.

Θεωρείτε πως θα έπρεπε να πάει για τέταρτη σεζόν;

Θα ήθελα οι «Άγριες Μέλισσες» να πάνε τέταρτη σεζόν και νομίζω πως θα το άντεχαν, αλλά όπως έχει πει και ο σκηνοθέτης μας, η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αν τελικά οι «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρωθούν φέτος και σας γίνει πρόταση από τον «Σασμό», θα πηγαίνατε;

Εννοείται ότι θα πήγαινα στον «Σασμό». Μακάρι. Το λέω και το εννοώ, είναι μεγάλη χαρά που υπάρχουν σειρές να πηγαίνουν τόσο καλά και μακάρι να γίνουν κι άλλες. Ξέρετε πόσος κόσμος δουλεύει; Είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχει ανθίσει η μυθοπλασία. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» ότι έκαναν την αρχή.