Με ίδιο σπαστό μαλλί, ποζάρουν αγκαλιά - Αυτή είναι η μητέρα της Κατερίνας Ζαρίφη

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ίδιο σπαστό μαλλί, ποζάρουν αγκαλιά - Αυτή είναι η μητέρα της Κατερίνας Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια τόσο εκρηκτική παρουσία, η οποία έχει καταφέρει να κινείται όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο με σεβασμό αλλά και πολύ χιούμορ. Δεν ξέρουμε αν ο χαρακτήρας της διαμορφώθηκε στα χρόνια ή αν προέρχεται από την οικογένεια της, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι η εξωτερική της εικόνα προέρχεται από κάπου πολύ συγκεκριμένα.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και μας δείχνει την μητέρα της Αρχοντία Ζαρίφη, με την οποία είναι ξεκάθαρο το πόσο μοιάζουν. Μπορεί η Κατερίνα να μην έχει άπλετο χρόνο να αφιερώνει στους δικούς της, καθώς τα επαγγελματικά της σκίζουν με τις προτάσεις να πέφτουν βουνό, ωστόσο όποτε μπορεί ξεκλέβει χρόνο και τον μοιράζεται με την μητέρα και την αδερφή της.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη με την μητέρα της

Kατερίνα Ζαρίφη με την μητέρα της

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για την προσωπική της ζωή

«Το πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι κοινό και είναι η συνήθεια, η καθημερινότητά και τα καθημερινά προβλήματα. Όλα αυτά οδηγούν μία σχέση εκεί που ξεκινάει και είναι bachelor να καταλήγει σε Survivor. Έχουμε δύο πράγματα που κυνηγάμε.

Τον άνδρα που έχουμε δίπλα μας στη ζωή και τον χρόνο, διότι και ο χρόνος αρσενικό είναι, για αυτό μας κυνηγάει. Εγώ αυτή την εποχή δεν κυνηγάω τίποτα σε αρσενικό, το μόνο που κυνηγάω είναι πίτα γύρο. Τα σχόλια που μου κάνουν για τα κιλά δεν με ενδιαφέρουν, αδιαφορώ πλήρως γιατί θεωρώ ότι το 2022 να σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα το θεωρώ ξεπερασμένο.

Θεωρώ ότι και το κομμάτι των παιδιών είναι ότι πιο απρεπές να πεις σε μία γυναίκα. Δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα δεδομένα και το θεωρώ πολύ παλιακό.

Σιγά μην κάτσουμε με την ποδιά και το παστίτσιο στην πόρτα. Δεν μπορώ βαριέμαι. Την ώρα που θα συμπλήρωνα την αίτηση εκεί που λέει αθλήματα, εκεί θα λιποθυμούσα, πριν πάω στον στίβο μάχης».