Ελένη Μενεγάκη: Έκανε on air πρόταση σε παρουσιάστρια - «Άντε πότε θα έρθεις...»

«Είναι η τρίτη σας φορά στους πέντε μήνες..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έκανε on air πρόταση σε παρουσιάστρια - «Άντε πότε θα έρθεις...»

Τη σχέση Κατερίνας Ζαρίφη και Ελένης Μενεγάκη θυμόμαστε από τις ατελείωτες εκπομπές, που συνυπήρχαν οι δύο στο κανάλι του alpha. Με το διάλλειμα της Ελένης από την τηλεόραση, όπως ήταν λογικό είδαμε σε άλλα μονοπάτια, την ηθοποιό.

Είναι γεγονός πως η Μενεγάκη έκανε το come back στο μεγάλο κανάλι, ωστόσο η Ζαρίφη ακολούθησε τη τέχνη του ηθοποιού. Επειδή όμως εδώ πρόκειται για μια σχέση εξάρτησης, η Ζαρίφη το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2 πραγματοποιεί για 3η φορά εμφάνιση στο τραπέζι της εκπομπής, για τη φετινή σεζόν.

Στο μεταξύ τα σχόλια για guest εμφανίσεις και οι προτάσεις παίρνουν και δίνουν! Θα επιστρέψει άραγε η Ζαρίφη, αφού η είδηση για παρουσίαση του Total black out δεν ισχύει (Δείτε ποιoς φίλος της της έφαγε τη θέση).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκμπομπή Ελένη

«Είναι η τρίτη σας φορά στους πέντε μήνες που είμαστε στον αέρα, έπρεπε να το έχεις καταλάβει» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συνέχισε απευθυνόμενη στην Κατερίνα Ζαρίφη: «Τι θα γίνει ρε παιδάκι μου; Έλα να κάτσεις κανένα μήνα να περάσουμε λίγο πιο ζωηρά. Ένα μήνα, δες το σαν διακοπές»

Tι δήλωνε η Ζαρείφη για την παρουσιάστρια, παρ όλο που βγήκε στην εκπομπή της;

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega.

Εδώ και καιρό ακούγεται το όνομά της για την ομάδα της έμπειρης παρουσιάστριας ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, επομένως η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση του Make A Wish για τον μικρό Αλέξανδρο ή αλλιώς ράπερ Οχτάδυμο, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στις κάμερες και ξεκαθάρισε, μετά από σχετική ερώτηση: «Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο για του χρόνου θα είναι το σίριαλ “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” στο Mega. Κατά τα άλλα, δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικά. Δεν θα είμαι στην Ελένη Μενεγάκη. Θα είμαι εκεί, όποτε χρειαστεί. Κι εγώ πρέπει να κάνω καινούρια πράγματα και η Ελένη βγαίνει τούρμπο».