Σούσουρο τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κυκλοφορεί για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Οι καλεσμένοι της την Κυριακή 6/2 θα σχολιαστούν έντονα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κυκλοφορεί για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με την εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια, Ρουκ Ζουκ Special (του οποίου το μέλλον αποκαλύφθηκε), που προβάλλεται κάθε Κυριακή μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με τεράστια επιτυχία.

Η παρουσιάστρια λοιπόν θα υποδεχτεί στο πλατό δυο αντίπαλα όσον αφορά τα κανάλια, τηλεοπτικά ζευγάρι. Με λίγα λόγια το STAR θα έρθει αντιμέτωπο με τον ΣΚΑΙ.

Οι καλεσμένοι του Ρουκ Ζουκ Special

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life, άλλη μια διακαναλική "μάχη" έρχεται προσεχώς στο Ρουκ Ζουκ special, στον ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλί Κάκκαβα από το "Όλα Γκουντ" του ΣΚΑΙ, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά από το "Breakfast at Star".

Ρουκ Ζουκ Special Όλα Γκουντ Breakfast at Star

Η αποκάλυψη της Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ

Στον Χάρη Λεμπιδάκη και το Newspistol & Friends μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ψυχαγωγική εκπομπή της, «Ρουκ Ζουκ», η οποία καθημερινά σκίζει στην τηλεθέαση.

«Εξελίχθηκε σαν ψυχοθεραπεία για εμένα δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, πάντα με την ίδια χαρά έρχομαι. Κι επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει η διάθεσή μας αρκετά όταν έρχομαι εδώ κάτι συμβαίνει και χάνονται όλα.

Με τον Νίκο Μουτσινά τα έχουμε λυμένα αυτά τα θέματα. Επειδή αγαπιόμαστε πολύ συγχωρούμε ο ένας τον άλλον. Μου είναι δύσκολο να μιλάω για το αν πάει καλά το “Ρουκ Ζουκ”. Για μένα και τα πέντε χρόνια έχει πάει καλά. Φέτος είναι η αλήθεια έχει ένα peak πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι είναι ένα πρόγραμμα που παίρνεις χαρά.

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει το Ρουκ Ζουκ για αρκετά χρόνια ακόμη απάντησε: «Θα το ήθελα, είναι ένα παιχνίδι που το κυνηγούσα χρόνια πριν το κάνω. Είναι η μοναδική επιθυμία έντονη που είχα στη ζωή μου το προσπάθησα και έγινε εδώ στο κανάλι που αγαπώ και πάει και καλά. Εδώ έχω καταφέρει να απελευθερωθώ όσο πουθενά αλλού.

Έχω δεχτεί πάρα πολλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Έχω διαβάσει κριτικές που μπορούν να σε πάνω ένα βήμα παραπέρα έχω διαβάσει και κριτικές που είναι παραπάνω κακεντρεχείς για τα γούστα μου», κατέληξε η Ζέτα.