Βαλάντης: «Ίσως δε νοσώ και απλά...» - Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του

Θα σκίσουν τα χαρτιά τους οι γιατροί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βαλάντης: «Ίσως δε νοσώ και απλά...» - Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του

Ο Βαλάντης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σε κλήση που είχε με το Happy Day το πρωί της Δευτέρας 28/2. Ο τραγουδιστής κόλλησε κορωνοίο για 4η φορά και επικρατεί σύγχυση.

Ο καλλιτέχνης ξεκαθάρισε πως αισθάνεται μια χαρά καθώς δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μπορεί τελικά και να μην νοσεί αλλά να ανιχνεύεται ο ιός από την προηγούμενη φορά, που κόλλησε. Σε κάθε περίπτωση με το που λήξει η καραντίνα του, θα έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Και αφού ο Βαλάντης έλυσε τις φήμες για τον covid δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην κόντρα με τον Γιώργο Λάγιο, τον οποίο ''άδειασε'' δημόσια.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για την κατάσταση της υγείας του

«Ευτυχώς το περνάω πάρα πολύ χαλαρά. Οπότε εντάξει. Κάνω μόνο την καραντίνα μου, τις εξετάσεις μου. Πιστεύω να μη μου ξανασυμβεί, ή όταν συμβαίνει να είναι τόσο ελαφρά. Ίσως δε νοσώ και απλά ανιχνεύεται ο ιός, γιατί μίλησα με τον ΕΟΔΥ. Οπότε τώρα που θα τελειώσει η καραντίνα μου θα κάνω και την εξέταση που δείχνει τους κύκλους για να καταλάβουμε» είπε σχετικά με τον κορονοϊό ο Βαλάντης.

Η απηυδισμένη ανάρτηση του τραγουδιστή για το κορωνοιό

Λίγο πριν βγει το trailer του Survivor 5 για το επεισόδιο του Σαββάτου 26/2, ο Βαλάντης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως κόλλησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα κορωνοϊό και το ανακάλυψε μετά από μοριακό τεστ που έκανε.

Ο τραγουδιστής που σχολιάστηκε πολύ έντονα όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το τεστ που έκανε ενημερώνοντας τους.

«Εεεε... όχι πάλι... με κούρασε ο έρωτας του...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης στην ανάρτηση του. Ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα την διέγραψε και έκανε μια νέα στην οποία έγραψε: «Μιας που θα μείνω σπίτι λόγω COVID , θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα όμορφο βράδυ.Συντονιστείτε με το κανάλι μου στο Valadis_tiktok και θα δημιουργήσουμε μία όμορφη παρέα για να τραγουδήσουμε και να συνομιλήσουμε….!».