Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Το πρόσωπο της Νατάσας Θεοδωρίδου πριν παντρευτεί τον Φουστάνο και της κάνει τις πλαστικές

Το πριν και το μετά

Το πρόσωπο της Νατάσας Θεοδωρίδου πριν παντρευτεί τον Φουστάνο και της κάνει τις πλαστικές
News 28.02.2022 10:58
Από Youweekly Team

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται ανάμεσα στις λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz που έχουν αποφασίσει για τους δικούς τους λόγους να προχωρήσουν σε κάποια πλαστική επέμβαση.

Η τραγουδίστρια υπήρξε παντρεμένη με έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους πλαστικούς χειρούργους στη χώρα, τον Ανδρέα Φουστάνο. Για αυτό το λόγο οι φήμες που την θέλουν να έχει κάνει... αρκετές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της, είναι πολλές.

Σε συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές, απάντησε: «Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί, αν πω ότι έκανα μία, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου, θα συμπλήρωναν οι «καλοπροαίρετοι» και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια! Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα, θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο»

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια ήταν και παραμένει κούκλα, ενώ οι κόρες της όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες έχουν πάρει από την ομορφιά της.

Φωτογραφία της Θεοδωρίδου πριν και μετά τις πλαστικές

Νατάσα Θεοδωρίδου πριν πλαστικές

Νατάσα Θεοδωρίδου πλαστικές επεμβάσεις

Πως παραμένει κορμάρα η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχασε 6 ολόκληρα κιλά αλλά... χωρίς δίαιτα! Το μυστικό που την έκανε να τα καταφέρει κρύβεται στις ώρες που τρεφόταν και... θα σας πούμε τα πάντα!

Η Νατάσα είναι μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και σπάνια θα τη δεις να παραμελεί την εξωτερική της εμφάνιση. Ωστόσο, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της (το 2015 με 2016) που έβαλε λίγα έξτρα κιλάκια. Κι εννοείται πως ανέλαβε δράση δοκιμάζοντας την τεχνική του βελονισμού στη γενική γιατρό-βελονίστρια με ειδίκευση στην παχυσαρκία, Κική Ντελιοπούλου. Ποια διαδικασία ακολούθησε;

Νατάσα Θεοδωρίδου δίαιτα

Ουσιαστικά της τοποθετήθηκαν τρεις ειδικές μικρές βελόνες στο κάθε αφτί σε σημεία που βοηθούν στον περιορισμό της πείνας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Καθημερινά έπινε γύρω στα 3 λίτρα νερό, ενώ κατανάλωνε τα γεύματα με όποια σειρά ήθελε, προσέχοντας ωστόσο να είναι την ίδια ώρα κάθε φορά, αφού η λογική της μεθόδου είναι ο οργανισμός να μαθαίνει να πεινά την ίδια ώρα. Δείτε εδώ και την δίαιτα που έκανε η Μαρία Μπεκατώρου κι έμεινε μισή!

«Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολούθησα επί τρεις μήνες περίπου και με βοήθησε πάρα πολύ με το βάρος μου, ενώ μου χάρισε και ευεξία. Όσον αφορά στη διατροφή μου, απλά προσέχω τις μερίδες μου, ενώ οι μόνες παρασπονδίες που κάνω είναι όταν απολαμβάνω γλυκά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ! Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ» έχει πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Τι είναι ο βελονισμός

Πρόκειται θεραπευτική μεθοδολογία της οποίας οι ρίζες ανάγονται περίπου στο 100 π.Χ. στην αρχαία Κίνα και χρησιμοποιείται και σήμερα, έχοντας υποστεί με την πάροδο των αιώνων πολλές τροποποιήσεις και βελτιώσεις.

Στηρίζεται στην παρατήρηση ότι στη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος σημαντικό ρόλο παίζουν μερικοί ενεργειακοί δρόμοι που σχετίζονται με τις διαδρομές βασικών νεύρων ή ομάδων νευρώνων που στο βελονισμό ονομάζονται «μεσημβρινοί». Στη διαδρομή τους υπάρχουν μερικά σημεία στα οποία, επεμβαίνοντας με μηχανικό ερεθισμό (στην περίπτωση του βελονισμού εισάγοντας βελόνες από το δέρμα σε άλλοτε άλλο βάθος) βελτιώνουμε τη διαταραγμένη ροή της ενέργειας με θεραπευτικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το Κείμενο "A Comprehensive Text, Shanghai College of Traditional Chinese Medicine", δημοσιεύτηκε ένας κατάλογος ασθενειών που ανταποκρίνονται στη θεραπεία με Βελονισμό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Υπάρχει άνιση μεταχείριση» - Θυέλλα αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της Χριστίνα και το Instagran πήρε "φωτιά"

Share