Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο από...»

Θα ξαναδούμε το Battle of the Couples στην τηλεόραση;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο από...»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 28/2 για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, για τις ιδέες που έχει και θα ήθελε να αξιοποιήσει στην παρουσίαση, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο που έχει δεχθεί από κανάλια και παρουσιαστές όλο το διάστημα που παρουσίαζε το Battle of The Couples.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε πει πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μηνύσεις εξαιτίας της παραπληροφόρησης που υπήρχε στο παρελθόν γύρω από το όνομά του.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Είχα προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Μετά το Battle of the couples που δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο από πολλούς παρουσιαστές και κανάλια είπα στην επόμενή μου κίνηση θα είμαι πολύ προσεκτικός να δω αν μου ταιριάζει.

Μου έρχονται συνέχεια νέες ιδέες. Δεν ξέρω, να κάνω πιλότο τη νέα μου ιδέα ή να παρουσιάσω τον πιλότο για ταξιδιωτική εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή για την Νικολέττα Τσομπανίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σχέση που έχει στη ζωή του καθώς και στη σύντομη, αλλά πολυσυζητημένη, σχέση του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο, με ρωτάνε πολλές φορές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάπου, γιατί δεν την εμφανίζω. Συζητήσαμε, γιατί δεν εμφανίζω την σύντροφο μου, κατασταλάξαμε, ελπίζω να μας βγει σε καλό όλο αυτό. Μία φορά είχα φτάσει σχεδόν σίγουρα κοντά στον γάμο, ήθελα οικογένεια, αλλά η φθορά μας κούρασε.

Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο στην Τσεχία και ήθελα να χωρίσω, έφυγε από την χώρα γενικά. Η συμμετοχή σε κάθε ριάλιτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έκριναν πάρα πολύ, με πείραξε αρκετά. Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου και έκανα επέμβαση.

Το πιο ακραίο δημοσίευμα ήταν ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί. Με είχε φέρει στο αμήν. Θα δημιουργούσα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μάχες, γιατί μου αρέσουν πολύ. Σε σχέση με την Νικολέτα έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθος και τον έρωτα», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.