Αρκετά μικρότερος και κούκλος - Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου που λίγοι γνώριζαν

Ήταν μαζί 11 μήνες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αρκετά μικρότερος και κούκλος - Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου που λίγοι γνώριζαν

Προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφές μερικές από τις σχέσεις της. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σπάνια αναφέρεται στα προσωπικά της και όποτε το κάνει, φροντίζει να είναι λιτή και περιεκτική, δίνοντας πάνω από όλα έμφαση στα επαγγελματικά της.

Η τελευταία της σχέση που βγήκε στο φως ήταν αυτή με τον Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση σχεδόν 3 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε σχεδόν τρία χρόνια πριν το hair look της. Μετά την επανασύνδεση του φθινοπώρου, που θέλησαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε μια ακόμα παλαιότερη σχέση της, με μάλιστα έναν αρκετά μικρότερό της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 11 μήνες και μονάχα λίγες φωτογραφίες είχαν βγει στο φως.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου

Ο Μιχάλης Καμπουράκης ήταν ο τότε σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015 και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, το έκαναν σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιχάλης Καμπουράκης Μελίνα ΑσλανίδουΑσλανίδου πρώην σύντροφος

Οι αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της

Η Μελίνα Ασλανίδου, τους τελευταίους μήνες έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στην καριέρα της και να απομακρυνθεί λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Στους μήνες αυτούς λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Από τη μία έχασε αρκετά κιλά, κάτι που φαίνεται στις τελευταίες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή άλλαξε και το look στα μαλλιά της (δείτε εδώ την τελευταία της δημόσια έξοδο πριν τη μεγάλη αλλαγή).

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει μία παράτολμη κίνηση, που πολλές γυναίκες φοβούνται να κάνουν και να κόψει αφέλειες στα μαλλιά της. Το νέο αυτό look την έχει ανανεώσει πάρα πολύ και της έχει δώσει άλλο αέρα, ενώ και η ίδια δείχνει να απολαμβάνει τη νέα της εμφάνιση.