Έχασε την ψυχραιμία της η Κατερίνα Καινούργιου - «Εγώ να δείτε πόσο ηλίθια έχω υπάρξει..»

Φανερά απογοητευμένη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχασε την ψυχραιμία της η Κατερίνα Καινούργιου - «Εγώ να δείτε πόσο ηλίθια έχω υπάρξει..»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 28/2 έκανε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή με αφορμή τα σχόλια που άκουσε από απόσπασμα της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει μέσα από τις καθημερινές εκπομπές, πως δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να αναφέρεται στα ερωτικά και στους κατά καιρούς συντρόφους της.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να στηρίξει την Μυριέλλα για την τυχόν απογοήτευση της, καθώς η Κατερίνα σε προηγούμενες σχέσεις της, έχει νιώσει ταπεινωμένη και όπως είπε χαρακτηριστικά «ηλίθια». Σήμερα είναι ελεύθερη και ελπίζει να βρει τον πραγματικό έρωτα στα μάτια του πολύ όμορφου συνοδού της και κυρίως να ξεπεράσει τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος!

Tα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Παιδιά έβλεπα ότι έγινε κάτι και έγινε viral παντού η Μυριέλλα που έλεγε "Είμαι ηλίθια, είμαι ηλίθια". Εγώ να δείτε πόσο ηλίθια έχω υπάρξει! Το έβλεπα χθες και έλεγα "είμαι ηλίθια, είμαι ηλίθια, για τον εαυτό μου, για τα προσωπικά μου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου για Μυριέλλα

Οι χαρακτηρισμοί της Μυριέλλας για τον εαυτό της

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή είχε απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς αναμφίβολα μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πρωταγωνίστριες του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, πριν από λίγο την είδαμε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου καθώς με δάκρυα στα μάτια θέλησε να ζητήσει μια συγγνώμη στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω ότι σε όλο αυτό που συνέβη, το λάθος μου και πραγματικά το θεωρώ λάθος μου γιατί το έκανα από ανοησία ήταν ότι γύρισα και είπα στην Κάτια αυτό που μου είχες πει τότε. Το οποίο όμως, στο λέω και στο είπα και τότε, δεν της είπα ότι το ισχυρίστηκες εσύ αυτό ούτε ότι το πίστευες εσύ αυτό. Είπα ότι ήταν μια ατάκα ενός κοινού γνωστού σας.

Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι φαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι… Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια»