Αλέξης Παππάς: Βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα και έριξε δημόσια "άκυρο" στην Άννα

Επιβεβαίωσε το χωρισμό του από την Αθηνά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: Βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα και έριξε δημόσια

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Αλέξης Παππάς. Για πρώτη φορά ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από την Αθηνά New York αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε και στην 19χρονη Άννα Ζένιου με την οποία γράφεται πως είναι ζευγάρι.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα» αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς για το χωρισμό του.

Το άκυρο του Αλέξη στην Άννα on air

Λίγο αργότερα τον ρώτησαν τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον ίδιο και την Άννα Ζένιου, αφού τις τελευταίες ημέρες τους έχουν "τσακώσει" να διασκεδάζουν σε νυχτερινά μαγαζιά.

Όπως λοιπόν απάντησε, μέχρι στιγμής είναι απλά φίλοι, αλλά και στη συνέχεια έτσι θα παραμείνουν, λέγοντας πως "δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα κάποιας κοπέλας", κόβοντας τα φτερά της Άννας....

«Είμαστε φίλοι με την Άννα. Δεν ξέρω, μπορεί να γίνει κάτι στο μέλλον. Επειδή όμως δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα κάποιας κοπέλας θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάτι στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σπόντα της Άννας μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον Παππά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είχε κάνει το πρωί της Τρίτης (22/2) η Άννα Ζένιου, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες που ακούγονται για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, ενώ μίλησε και για την εμπειρία της στο The Bachelor.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν κατάφερα να πάρω την καρδιά του Αλέξη αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Συνήθως ο δεύτερος είναι περισσότερο νικητής από τον πρώτο… Υπήρχαν χειρότεροι καβγάδες από αυτούς που είδατε.

Έχω κρατήσει επαφές με την Ιωάννα μόνο. Με τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλάμε, δεν είναι κάτι που μας συνδέει», είπε χαρακτηριστικά η Άννα.