Πόλεμος Ουκρανία: Το σπαρακτικό μήνυμα της Καίτης Γαρμπή - «Να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πόλεμος Ουκρανία: Το σπαρακτικό μήνυμα της Καίτης Γαρμπή - «Να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες...»

Η Καίτη Γαρμπή με ένα post στο Instagram πήρε το λόγο για τη φρίκη που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις, ειδικά όταν υπάρχουν φλέγοντα ζητήματα στην επικαιρότητα.

Η εξέλιξη του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είναι ασφαλώς το πιο πολυσυζητημένο θέμα και έτσι η τραγουδίστρια με ένα στίχο του Αμερικανού δημοσιογράφου Πάτρικ Τζέικ Ο'Ρουρκ έδωσε την θέση της επί του θέματος!

Ξέρουμε πολύ καλά πως η Γαρμπή δεν κάνει τυχαίες ούτε απερίσκεπτες δημοσιεύσεις, καθώς πρόκειται για μια γυναίκα που διαβάζει συνεχώς βιβλία, διαθέτοντας μια τεράστια βιβλιοθήκη. Για τον λόγο αυτό ακριβώς και ο σύζυγος της Διονύσης Σχοινάς την έχει εκθειάσει λέγοντας πως η Καίτη έχει τόσο δομημένο και αποκαλυπτικό λόγο, που άνετα θα την έβλεπε για πολιτικό.

Το post της Καίτης Γαρμπή για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις. Και μαζί με αυτό πηγαίνει η μια και μοναδική θεμελιώδη ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες».

«Καλημέρα και καλή βδομάδα ειρηνική και ήσυχη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το post.

Οι Έλληνες διάσημοι που βρέθηκαν στην πορεία στο Σύνταγμα

Παρόλο που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον πόλεμο της Ουκρανίας, το πρωί της Κυριακής 27/02, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Σύνταγμα προκειμένου να δείξουν την δική τους αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον ουκρανικό λαό,καθώς όσα βλέπουμε να γίνονται τελευταία είναι τραγικά και απάνθρωπα!

Μάλιστα, το παρών έδωσαν και πολλοί επώνυμοι Έλληνες, μεταξύ αυτών, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιώργος Χρανιώτης και πολλοί άλλοι. Να τονίσουμε πως όλοι μαζί φώναζαν συνθήματα υπέρ της ειρήνης, προτάσσοντας ασφαλώς το θέμα των πρώτων θυμάτων του πολέμου και του άμαχου πληθυσμού. Η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν εκεί καθώς απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες με όλους τους.

Πόλεμος Ουκρανία - Απόστολος Τότσικας

Πόλεμος Ουκρανία  - Γιώργος Χρανιώτης

Πόλεμος Ουκρανία - Τόνια Σωτηροπούλου

Πόλεμος Ουκρανία - Κωστής Μαραβέγιας Πόλεμος Ουκρανία - Κωστής Μαραβέγιας Πόλεμος Ουκρανία Πόλεμος στην Ουκρανία