«Τρέμω για το αν θα ξαναμιλήσω στους γονείς μου» - Σπάραξε στο κλάμα για τον πόλεμο στην Ουρανία η Ξένια Rec

Πολύ δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τρέμω για το αν θα ξαναμιλήσω στους γονείς μου» - Σπάραξε στο κλάμα για τον πόλεμο στην Ουρανία η Ξένια Rec

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 28/2 η Ξένια, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος REC, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που ζουν συγγενείς και φίλοι της, με τις δραματικές εξελίξεις να τρέχουν από λεπτό σε λεπτό.

Οι δηλώσεις της Ξένιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολες, είμαι από το Ντόνετσκ, είναι όλη η οικογένειά μου εκεί, ζουν καθημερινά στον κίνδυνο. Υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία, συνέχεια γίνεται βομβαρδισμός και ο μπαμπάς μου όταν μπορεί μου στέλνει μήνυμα να μου πει πώς είναι. Από το 2014 ζούμε στον πόλεμο, οι συγγενείς μου προσπαθούν ωστόσο να με ηρεμήσουν.

Οι φωνές τους τρέμουν, η μητέρα μου είναι άρρωστη και με ρωτάει «τί θα κάνω εάν δεν έχω φάρμακα; Δε μπορούν να φύγουν, δεν μπορώ να κάνω τίποτα να τους βοηθήσω. Το χειρότερο είναι ότι ζουν με αυτό και το αντιμετωπίζουν σαν μία συνήθεια. Οι άνθρωποί μου δεν θέλουν να φύγουν από εκεί. Πρέπει να τελειώσει όλο αυτό, συμβαίνει εδώ και 8 χρόνια. Τα ματάκια των παιδιών δεν πρέπει να βλέπουν τέτοιες εικόνες, τρέμω για το εάν θα ξαναμιλήσω στους γονείς και τους συγγενείς μου», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η σπαρακτική ανάρτηση της για τον πόλεμο

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η Ξένια Rec μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor είναι μισή από την Ουκρανία για αυτό και όπως ήταν αναμενόμενο ανησυχεί για τους γονείς και τον αδερφό της, οι οποίοι βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί.

Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι.

Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί γίνεται κάθε ώρα που περνά ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους» έγραψε χαρακτηριστικά η Ξένια.

Η ανάρτηση της Ξένιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία