Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Παππά - Μικρούτσικο: "Ήσουν ο βασιλιάς της τοξικότητας!"

Τον "βομβάρδισε" με τη γνώμη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Παππά - Μικρούτσικο:

Ο Αλέξης Παππάς, έπειτα από το χαμό που προκάλεσε με τη σχέση του, ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 28/2, στη «Super Κατερίνα» και δεν ήξερε για τι να πρωτομιλήσει, Survivor ή Bachelor;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είχε εκφράσει στο παρελθόν ήδη τη γνώμη του για το πρόσωπο του όταν βρισκόταν στα συγκεκριμένα προγράμματα, ωστόσο θέλησε για ακόμη μια φορά να τοποθετηθεί. Στο θέμα του Bachelor, Ο παρουσιαστής ήταν ήπιος, όταν όμως ήρθε η κουβέντα στο Survivor ξεσπάθωσε.

Ένταση στον αέρα της εκπομπής με τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου προς τον Αλέξη Παππά

Η τόνοι ανέβηκαν επειδή ο Ανδρέας επέμεινε στην τοξικότητα και μάλιστα αποκάλεσε τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά στο Survivor δηλητηριώδη. «Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021. Είχα μαζέψει όλες τις εκφράσεις που είχε πει στους συμπαίκτες του. Σκληρές κουβέντες, φοβερές» του είπε.

Α.Π -Έβλεπες το Survivor παρότι δεν σου άρεσε;

Α.Μ -Το έβλεπα επειδή κλήθηκα να το σχολιάζω. Αλλιώς θα έβλεπα λίγο. Το προπέρσινο δεν το είχα δει.

Α.Π -Το χόντρυνες λίγο παραπάνω με τα σχόλια. Αν εγώ είχα μία στάση στο προφίλ που έβγαζα προς τα έξω και φαινόταν περισσότερο καυστική, δεν ήταν τοξική.

Α.Μ -Ήταν δηλητηριώδης.

Α.Π -Είναι χοντρό το δηλητηριώδης. Είπα δύο τρεις ατάκες και εσύ τις έκανες 100.

Βγήκε στον αέρα του Super Κατερίνα και έριξε δημόσια "άκυρο" στην Άννα

Επίσης, για πρώτη φορά ο ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό του από την Αθηνά New York αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε και στην 19χρονη Άννα Ζένιου με την οποία γράφεται πως είναι ζευγάρι.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα» αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς για το χωρισμό του.

Λίγο αργότερα τον ρώτησαν τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον ίδιο και την Άννα Ζένιου, αφού τις τελευταίες ημέρες τους έχουν "τσακώσει" να διασκεδάζουν σε νυχτερινά μαγαζιά.

Όπως λοιπόν απάντησε, μέχρι στιγμής είναι απλά φίλοι, αλλά και στη συνέχεια έτσι θα παραμείνουν, λέγοντας πως "δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα κάποιας κοπέλας", κόβοντας τα φτερά της Άννας....

«Είμαστε φίλοι με την Άννα. Δεν ξέρω, μπορεί να γίνει κάτι στο μέλλον. Επειδή όμως δεν θέλω να παίζω με τα συναισθήματα κάποιας κοπέλας θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάτι στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.